njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

15. apr. 2021

Sud naložio novo prebijanje Borka Stefanovića

Kragujevac, 15. april (Njuz) – Apelacioni sud u Kragujevcu ukinuo je presudu za napad na Borka Stefanovića u Kruševcu, i naložio njegovo ponovno prebijanje, saopšteno je iz tog suda.

– Prvostepena presuda kojom su napadači na Borka Stefanovića osuđeni na zatvorske kazne je ukinuta, jer Viši sud u Kruševcu nije utvrdio sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta. Da bi se u potpunosti rasvetlile sve činjenice neophodno je da optuženi Miloš Šaponjić, Marko Živković i Danijel Žmijović ponovo pretuku potpredsednika Stranke slobode i pravde. Samo takvom rekonstrukcijom događaja može se doći do potpune istine – piše između ostalog u saopštenju Apelacionog suda.

U presudi se Borku Stefanoviću nalaže da dođe u Kruševac u istoj košulju u kojoj se pojavio i 23. novembra 2018. godine, te da napadačima ne pruža veći otpor nego štoje pružao tada. Sa druge strane, optuženima se nalaže da ponesu metalne štangle jednake debljine i težine i potrude se da ih upotrebe kao onog dana kada je pokušano održavanje mitinga Saveza za Srbiju.

Ukoliko se Borko Stefanović i trojica optuženih ne pojave u zakazano vreme ispred MZ Rasadnik u Kruševcu biće naloženo njihovo policijsko privođenje.

Bojan Ljubenović

  1. voya montoya kaže:

    Mora da su sutkinje i sudije, u Kragujevcu i zavrsili TZV. pravne studije…??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *