njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. aug. 2012

Sud u Moskvi zabranio postojanje homoseksualaca u narednih 100 godina

Putin je izjavio da će se on lično pozabaviti temom postojanja homoseksualizma avgusta 2112.

MOSKVA, 18. avgust 2012, (Njuz) – Vrhovni sud u Moskvi potvrdio je danas odluku gradskih vlasti o zabrani postojanja homoseksualaca u prestonici Rusije u narednih 100 godina.

Odluka je, kako se navodi u obrazloženju, donešena jer većina stanovnika Moskve smatra da je postojanje homoseksualaca „tako gej“ i podrazumeva zabranu postojanja sadašnjih i budućih homoseksualaca na čitavoj teritoriji glavnog grada Rusije.

Najpoznatiji ruski aktivista za prava homoseksualaca Nikolaj Aleksejev je pokušao da ospori ovu odluku ali mu je rečeno da to u ovom trenutku nije moguće jer, pravno gledano, grupacija za čija se prava bori neće postojati sve do avgusta 2112.godine. Aleksejevu je rečeno da zakon ne može da obuhvati i predvidi prava nečega što neće postojati još 100 godina.

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je da će se i on pozabaviti temom postojanja homoseksualaca nakon isteka stogodišnje zabrane.

– Kada prođe sto godina, ukoliko bude pogodna klima za postojanje homoseksualaca, lično ću se založiti za pokretanje tog pitanja. Smatram da svako, pa i ta grupa ljudi, ima pravo na svoje mišljenje i opredeljenje i bilo bi zaista nepravedno prema njima da već 2112. ne pristupimo toj temi krajnje ozbiljno – izjavio je Putin.

Predsednik Rusije pozvao je sve one na koje se odnosi zabrana da se u narednih 100 godina opredele za neki drug vid postojanja, istakavši pri tom da što se njega tiče gej parade slobodno mogu da se održavaju pod uslovom da ne propagiraju homoseksualizam.

Soko Sokolović

Inspiracija: Zabranjene gej parade narednih 100 godina

 1. Gagi kaže:

  Palma može sada da traži nadoknadu za krađu prava zabrane pederastije.

  Jagodina i Moska gradovi partneri!

 2. celtic kaže:

  Lično će se založiti nakon 100 godina ;-)

 3. Tagore kaže:

  Zbog viška kavijara od zagađenog smuđa, brojni stanovnici svih Rusija, tajkuni, mafijaši i tako redom, su neoplodivo odlućili ofarbati postavu rublja u toplijim i ženstvenijim bojama foka i delfina.
  Ista zaraza je iz Rusije prenešena po beogradskoj mahali i vetrom na “Palma del Aqua Playa” do Jagodine i na skuteru preko Veeelike Morave.

  Stalni dopisnik Tanjuga iz Sidneja javlja da “Ministarstvo za dijasporu brine za nas iseljene gejeve”, navodi da u Australiji sve manje srpskih patriota, nacionalista i šovinista ima i predlaže nove ratove na Baljkanu, kako bi se broj srpskih gejeva, patriota, nacionalista i šovinista povećao u njegovom gradu.

  1. nini kaže:

   Bila neka prskana, a?

 4. himalajac kaže:

  jak, bre taj gej lobi u rusiji, kad je uspeo da primora putina na ogranicavanje postojanja homoseksualaca na sto godina…
  mogao je putin da najavi razmatranje predloga za ukidanje homoseksualaca tek kada bude resio da ide u penziju, 2274. godine…

 5. Miki kaže:

  Ovo podseća na onu odluku ruskog vrhovnog suda iz 1912, kada su zabranjene sve revolucije u sledećih 100 godina.

 6. ariela kaže:

  Daklem da se lako zakljuciti da kod Rusa ostaje jos narednih sto leta uvodna recenica “drugovi na drugarice”…:-)

 7. Tagore kaže:

  Premijerka Islanda Jóhanna Sigurðardóttir, (uf), premijer Belgije Elio Di Rupo, gradonačelnik Pariza Bertrand Delanoë, Silvio Berluskoni, Ruby Rubacuori i Karla Bruni, u privatnoj poseti Putinu na «bunga-bunga» festivalu po prvi put bez Gadafija, su pozdravili vrhovnu odluku Putina u sudu Moskve.
  Nikola Sarkozi nije znao da li da se odene kao «ona» ili kao «on», pa je odustao od putovanja o ostao da čuva «njenu» pudlicu.

  Vladika bački iz Baranje i papa Benedikt XVI su se nebeskim šapatom dali «termin» u papa-mobilu.

 8. sve vas mrzim kaže:

  treba ih zabraniti permanentno, a ne samo na 100 godina

 9. Tagore kaže:

  Po novom Putinovom zakonu “by Moscow Institute of Jurisprudence” hitno tražimo pedigriranog etero-predatora i kanidata za sklapanje braka i očuvanje nebeske kulture srpske čistokrvne rase.

  http://files.newsnetz.ch/bildlegende/75396/934128_pic_970x641.jpg
  Ona, Miss World 2012, Yu Wenxia (made in China), je okrugla kao točak i lepa je kao bure ljute šljivovice,
  Da, da, ali ona pliva kao balvan uzbrdo i zna da kuva “Szechuan chicken”, to neodoljivo sičuansko pile u soja sosu sa dodatkom sosa od ribe “prilagođenog mirisa i ukusa”. Ova buduća srBska domaćica jednako “lakira” vašu privatnu patku u najkraćem roku, ali u njenom selu se priča da i ćurane po stepama pustinje Gobi zna da juri, otkako je gladna Kina počela da uvozi divlje ćurke (wild turkey made in USA).

  Vaše kandidature, (sa fotkicom vaših omiljenih životinja, NPR: prase na ražnjiću sa ljutom papričicom), obavezno poslati glavnom urednjaku Njuza, koji će po novom Putinovom zakonu od danas zabraniti pristup grupama gejeva ujedinjenih Srbija širom sveta na (double U, double U, double U, point NEWS, point “NJET”).

  1. Tagore kaže:

   “uzbrdo” = “uzvodno”

  2. Grob kaže:

   Amerofil pokušava da bude smešan. Idi u neki šareni “rijaliti” pa tamo smaraj ljude a ne ovde. Za duhovitost treba imati duha.

 10. Obavezno kaže:

  ukratko receno
  glup tekst

 11. Tagore kaže:

  Za razliku od rušnih i debelih i od (a round political sphere made in China & Russia), postoji i moj tajni svet leptira:
  http://freesoftcopy.com/wp-content/uploads/2011/10/Philippines-Top-5-Miss-Universe-2011-National-Costumes.jpg
  Samo srećna deca, u ovom slučaju Shamcey Supsup, i moja žena ovako šire ruke.

 12. Bane kaže:

  Zabranio ih je u Moskvi, ali nema ništa protiv da postoje u nekom Sibirskom goolagu.

 13. apostol kaže:

  Vlada Republike Srbije je pozdravila odluku moskovskih gradskih vlasti i ekvivalentno na isto toliko godina zabranila domaći fudbal u zemlji, pod geslom: “Ako mogu Rusi protiv napirlitanih pederčina, možemo i mi”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *