njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

09. apr. 2014

Sudija oslobodio Cecu da deca ne bi džabe čekala ispred suda

Sud procenio da bi deca mogla predugo da čekaju ispred suda

Sud procenio da bi deca mogla predugo da čekaju ispred suda

BEOGRAD, 9. april 2014, (Njuz) – Veće Prvog osnovnog suda odlučio je da oslobodi poznatu folk pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović krivice za napad na predsednika FK “Mladi proleter” Aleksandra Olarevića, da je brojni obožavaoci, mahom osnovci, ne bi džabe čekali ispred Palate pravde.

– Imajući u vidu da je za krivično delo koje joj se stavlja na teret predviđena zatvorska kazna, a imajući u vidu i okolnosti da su se ispred Palate pravde okupili brojni fanovi, osuđujuća presuda, zbog koje bi bila sprovedena u zatvor, izazvala bi samo razočaranje naših najmlađih – saopštilo je sudsko veće.

Kako je naveo predsedavajući suda, imajući u vidu da su mnoga deca pobegla iz škole, svaka druga presuda, osim oslobađajuće, dovela bi ih u situaciju da su džabe dolazili i izlagali se mogućnosti bespotrebnog dobijanja neopravdanih časova.

– Kada uzmemo sve u obzir, uputićemo apel osnovnim i srednjim školama da opravdaju izostanak učenika koji su danas bili ispred palate pravde ne bi li videli svog idola, neosuđenu Svetlanu Cecu Ražnatović – stoji u obrazloženju suda.

Bane Grković

Na molbu đaka škole uskladile raspored časova sa terminima Cecinog suđenja

Osnovne škole u Srbiji donele su odluku da se raspored časova za sve đake uskladi sa terminima suđenja Cece Ražnatović. Ova odluka donešena je na inicijativu učenika starijih razreda koji su kao argument naveli da zbog velikog broja sudskih postupaka koji se vode protiv popularne pevačice gube dosta od nastave.

Đaci navode da su do sada zbog neusklađenosti nastave za svako suđenje morali da pobegnu sa časova kako bi Ceci pružili podršku i smatraju da će ova odluka u velikoj meri uticati na kvalitet njihovog obrazovanja. Roditelji učenika su takođe podržali odluku jer, kako kažu, sada konačno ne moraju da li će njihova deca zbog pretrpanog rasporeda časova uspeti da stignu na Cecino suđenje.

Prema nezvaničnim informacijama, skoro 50 odsto osnovaca koji su pobegli iz škole je izjavilo da je “im se se jako sviđa posao pravnika jer imaju mogućnost da rade sa tako velikim imenima naše estrade, kao i da žele da se bave pravom kada porastu.”

S.S.

 1. MRVOjed kaže:

  Vidite da nije tesko decu motivisati da izadju na vazduh a ne sede po ceo dan ispred kompjutera.

  1. celtic kaže:

   Šta je to vazduh?

 2. Арса kaže:

  Драги основци, можете постати и фудбалери или политичари, не испуњавају само правници ову и остале животне жеље

 3. aleksandar kaže:

  Ceca su nase blago!

 4. scoby kaže:

  Stvarno ne bi imalo smisla izlagati novim troskovima ovu samohranu udovicu. Taman je skinula dujamantima ukrasenu nanogvicu i vratila je Drzavi na dalju upotrebu, sad bi ponovo novu nanogvicu morala da ukrasava zlatom, kako bi mogla da prodje kao deo njene svakodnevne kucne garderobe.
  A i krajnje je vreme da nesto od njenog “velicanstvenog” muzickog opusa deca pocnu da uce na muzickom u osnovnoj skoli.

 5. himalajac kaže:

  imajte razumenja, deca su stvarno mala, trebalo ih je sve podoiti

  1. celtic kaže:

   Pogrešno si napisao “pobiti”.

 6. deda Dragan kaže:

  A rečeno je da peva “FRAJ” za doček .Ako ima još neko suđenje,ima da peva “FRAJ” i za Uskrs. Srpska keva i “pravna drža” snimili, Cecinu-BRUKA !!!

 7. Strani Placenik kaže:

  Gladna deca otrcala kod srpske majke na mleko.
  Nadam se da su i nastavnici posli ima i za njih!

 8. celtic kaže:

  Ja se nadam da će ova priča biti prošlost, pa će i sirotinja morati da plaća račune (pičke jedne, skromne, žive, nepohlepne.)

 9. Vitez kaže:

  Oslobođena u zadnjem momentu dok je još Dačić na vlasti. Deci u naslestvo jedino i možemo da ostavimo Cecu,Jecu, i ostale. Blago nama u pamet.

 10. patrijota bez iskustva kaže:

  Ma deca su, u stvari, htela da dobiju nanogicu sa autogramom, ali sudija nije na vreme obavešten. Sudija z'j'b’ pos'o.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *