Sunce je jutros izašlo malo ranije nego inače, ali nije vredelo
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

15. jun. 2017

Sunce probalo da probudi Vučića, on ga iznenadio

BEOGRAD, 15. jun 2017, (Njuz) – Sunce je jutros izašlo malo ranije nego inače pokušavajući tako da probudi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je ostalo zatečeno kada ga je zateklo na njegovom radnom mestu.

– Stvarno sam pokušalo da izađem pre Vučića i bar jednom ja probudim njega, ali izgleda da je to nemoguće – priča Sunce. – Svoj izlazak sam namerno pomerilo nekih 15-ak minuta ranije od vremena najavljenog u meteorološkoj prognozi i prvo obasjalo prozore njegovog stana. Prvih nekoliko minuta ga nije bilo pa sam bilo uvereno da sam ovaj put pobedilo i da je još uvek u krevetu. Pošto se nije pojavljivao, uperilo sam zrake ka zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu i prilično se šokiralo kad sam ga zateklo na njegovom radnom mestu. Bio je svež, nasmejan i radio je punom parom kao da je spavao danima – postiđeno nam je ispričalo Sunce.

Pored Sunca Vučića su danas probali da iznenade i mladi članovi SNS-a koji su želeli da ga dočekaju na ulazu u zgradu predsedništva, ali je i njih pretekao. Sa ovim mladim ljudima bio je i ministar policije Nebojša Stefanović.

– Spontano smo se okupili kako bismo dali podršku predsedniku Vučiću i njegovom radu. Došli smo u cik zore kako bismo ga sačekali dok dolazi na posao, ali on nas je sve iznenadio kada je otvorio vrata predsedništva i pozvao nas da uđemo. Svi smo bili oduševljeni jer nam je dao priliku da ga posmatramo dok obavlja državničke dužnosti i lično se uverimo da je sudbina Srbije u sigurnim rukama – izjavio je jedan mladi naprednjak.

Kako saznaje Njuz, Sunce više neće pokušavati da probudi Vučića, a večeras možemo očekivati i njegov raniji zalazak jer ga je stigao umor od konstantnog ranog ustajanja pa mu treba vremena da se dobro naspava.

Bojan Savić

 1. zeks kaže:

  Sunce moje,poznat mi je taj slucaj.
  Koliko sam samo puta ja pokusao Djoku da preteknem,ali se on uvek digne pre mene…

 2. Ja sam kaže:

  aca je sunce sns-ovaca i ovnova.
  ‘balo vas Sunce.

  1. Ja sam kaže:

   Od malo pre necemo vise moci da govorimo za premijera da je peder.

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Al te je izdriblo mali alek, pa nikako ga ukapiraš šta je šta. Za to je sada nadležan predsednik. A premijer je ono drugo!

 3. Malo mnogo kaže:

  Nemoj sunce da se smori pa da više ne svane.Mi se ujutru probudimo Vučić prvi naravno,kad ono pomračenje,polarna noć ili strašni sud.I tako dođe nama crni petak,a možda se sve to već i dogodilo al’ nas još niko nije obavestio.

 4. Malo mnogo kaže:

  Sunce donosi dan,svetlo,vedrinu,radost,rast,rađanje,život
  Šta uopšte traži kod nas,neka lepo sija negde drugo.

 5. frka kaže:

  Zasto je Sunce crveno u licu kada izlazi. Zato sto ga je sramota da ustaje posle Ace.
  Zasto je Sunce crveno u licu kada zalazi. Zato sto ga je sramota da ide na spavanje pre Ace.
  Nakon faraona i Lujeva i mi smo dobili naseg Boga Sunca.

 6. Баш Рђа kaže:

  Сунце га пробудило, а у глави лудило…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *