Ovo se nikada nije moglo videti na 24 kitchen
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jan. 2020

Supernova skinula 24 kitchen jer još nisu zvali Vučića

BEOGRAD, 20. januar 2020, (Njuz) – Građani Srbije od danas više ne mogu preko kablovskog operatera Supernova da prate popularni kuvarski kanal “24 kitchen”.

Kako se navodi u saopštenju ovog kablovskog operatera, gledaoci će umesto “24 kitchen” od sada neprestano moći da prate dešavanja iz kuhinje Predsedništva Srbije.

– Za sve ove godine kanal “24 kitchen” nijednom nije našao za shodno da pozove predsednika Srbije Aleksandra Vučića da gostuje na njemu. Ne kažemo da je povod morao da bude neki aktuleni događan od važnosti za Srbiju, mada zašto i to ne bi bilo, ali oduvek se zna da je naš predsednik vrsni kuvar, što je sada dokazao u kuhinji Predsedništva Srbije – navodi se u saopštenu.

Kako se dodaje, samo za jedan dan dobili su više hiljada poziva građana sa pitanjem da li će Supernova pustiti ceo snimak kako predsednik sprema sarmu.

– To nam je bio jasan signal šta naši gledaoci žele. Zato ćemo već od sledeće nedelje pokrenuti novi kanal “24 sata predsednikove kuhinje” na kojem će se uživo prenositi šta se to kuva u Predsedništvu Srbije – saoštila je Supernova.

Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Pa morate priznati da je Supernova u pravu. Napraviti veliku količinu sendviča, u kratkom vremenu, jeste kulinarski poduhvat i morao bi biti na svim televizijama i kanalima – stalno!

  2. Nenad kaže:

    Samo da mi ne diraju Animal planet.

  3. Davor kaže:

    Ja gledam samo SF . Da li znate zasto tamo nema ovih nasih? -zato sto su to filmovi iz buducnosti .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *