njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

18. apr. 2013

Susret Ivice Dačića i Kevina Kostnera završen bez dogovora

Nijedna strana nije odstupila od svojih stavova

BEOGRAD, 18. april 2013, (Njuz) – Današnji razgovori između premijera Srbije Ivice Dačića i poznatog holivudskog glumca Kevina Kostnera doveli su do približavanja stavova, ali nisu krunisani konačnim dogovorom, saznaje Njuz iz izvora bliskih Vladi Srbije.

Razgovori vođeni u Vladi su bili iscrpni, dugi i teški, a stavovi dve strane ostali su nepromenjeni kada su sporne tačke u pitanju, navodi naš sagovorinik. Nakon neuspešnih pregovora, dve strane su okrivile jedna drugu za nepostizanje kompromisa.

– Naša delegacija, na čelu sa premijerom, uložila je ogromne napore da do kompromisa dođe, ali Kostner je sve vreme opstruriao dijalog. Njegovo insistiranje na sitnicama je dovelo do toga da ne dođemo do konačnog dogovora – otkriva naš izvor.

Sa druge strane izvori bliski glumcu optužuju srpsku delegaciju za rigidnost u stavovima i navode da je Kostner prihvatio sve tačke sporazuma.

U jednom momentu došlo je i do prekida razgovora kada je u kabinet premijera ušao Aleksandar Vučić i počeo da viče na Kostnera. Vučić je, nezvanično saznajemo, čak nudio i ostavku ukoliko se prihvate Kostnerovi uslovi. Kostner je posle toga izašao na konsultacije sa svojim saradnicima ali se kasnije vratio za pregovarački sto.

Bojan Savić

 1. Tetka kaže:

  Само најбитније нисте написали: да ли се Дачић фотографисао са Костнером?
  Има мали још да испуњава албум са сличицама… ;)

  1. Tetka kaže:

   Ау, сад видим, па Дачић се стварно “састао” са Костнером!

 2. Njuz.net kaže:

  Komentari na ovaj tekst su onemoguceni

 3. Александар Хејтер kaže:

  Ако мисли да склопи уговор са Дачићем нека спреми коферче, доста празне приче. Малом Аци је довољна и која похвала како га подсећа на Елиот Неса а Томи нека брља и договор је ту.

 4. himalajac kaže:

  pa jel mu Dacic bar vratio biciklu?

  1. Polovni Buntovnik kaže:

   Za osumljičenim se i dalje traga ali nezvanično se priča da ga je snimila kamera kao i da je u pitanju psihijatrijski bolesnik iz Padinske Skele.

 5. Ja sam kaže:

  Руководство СНС:
  Ми смо сигурни да Вучић ради у интересу Србије и да ни по коју цену неће попустити.
  А и ако попусти то ће бити у интересу Србије.

 6. ariela kaže:

  Zivot zaista pise romane…Kevin Kostner u svojoj blistavoj karijeri imao je i neostvarenih zelja kao npr da se sretne i s Dacicem…to su bile njegove male tajne o kojima je nekad mislio setnog pogleda upucenog ka horizontu…(dok su vukovi zavijali)..i eto dodje i taj dan…sad ga ne dirajte da covek sredi utiske…za srecu tako malo treba…dirnuta sam…

 7. Jan kaže:

  Znači taj film nećemo gledati .

 8. jelena kaže:

  O cemu se nisu mogli dogovoriti? wisky or brendy?

 9. Miloje kaže:

  Kostner ja zaj**ao stvar-nije nudio djindjuve i šarene perlice.

 10. Stefan kaže:

  Ma daj, kakav je to dogovor kad datum nisu ni spomenuli.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *