Nekoliko sekundi gledanja u ovu zastavu može da preobrati mnogu decu
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

19. sep. 2016

Sva deca koja su videla Paradu ponosa postali gejevi

BEOGRAD, 19. septembar 2016, (Njuz) – Svi mališani koji su u nedelju videli kolonu tokom Parade ponosa, već danas su počeli da pokazuju prve znake homoseksualizma, saznaje Njuz.

Iako je prema prethodnim istraživanjima potrebno da prođe nekoliko dana do prvih efekata gledanja ljudi koji šetaju za zastavama u duginim bojama, širom prestonice su već nakon nekoliko sati viđene prve nuspojave ove manifestacije.

Jedan roditelja sa Dorćola, koji je tražio da mu ne otrkivamo identitet, kaže da je na svom sedmogodišnjem sinu već od jutros video drastičnu promenu.

– Čim se probudio počeo je da peva „Telo vreteno“. Sledio sam se. Onda je upalio televizor, ali ne Sport klub kao što je do sada činio, već Fashion TV. Kada sam ga pitao kako mu se sviđa jedna manekenka, rekao je da baš graciozno hoda i da ima kosu sa puno volumena – kaže ovaj otac.

Primer ovog mališana nije usamljen. Jedan drugi roditelj pozvao je našu redakciju i rekao da je vizuelni kontakt njegovog sina sa kolonom homoseksualaca u potpunosti poništio efekte odlaska na derbi prethodnog dana.

– Poveo sam sina na derbi i ponosno gledao kako psuje sudiju i protivničke navijače, ali sve to kao da je palo u vodu nakon svega nekoliko sekundi gledanja kolone. Do juče je pričao da će kad poraste biti policajac ili vatrogasac, od jutros govori da bi da postane veb dizajner – žali se ovaj roditelj.

Najgore je ipak prošao jedan dečak koji je u roku od pola sata video Paradu ponosa, kao i okupljene vrernike koji su protestovali protiv Parade. On od jutros naizmenično ponavlja da ljubav menja svet i da Srbija nije Sodoma, a da želi kada bude stariji da upiše Unutrašnju dekoraciju i Teologiju.

Marko Dražić

 1. mizantropikus kaže:

  Odmah i poslati na beogradske derbije da ginu.

 2. Ja sam kaže:

  I ja sam vide vucica…pa nista.
  Ne deluje uvek.

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Vidiš da deluje – već lažeš ! (to ,,ništa”)

   1. Ja sam kaže:

    Ne lazem, duge mi.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  I onda samo nek neko kaže da organizovani autobusi i parade za predizbore nemaju uticaja!

 4. Strani Placenik kaže:

  Mnogo zarazno deluje ta bolest na Srpsku decicu.
  Cudim se kako ne deluje tako brzo kada vide Navijace i huligane?
  Ili im je taj gen vec mutirao , pa su rodjeni sa time.
  Nadam se da je to samo za BG decicu . Nasa iz unutrasnjosti je jos BIO – decica.

 5. Zoin Mihailo kaže:

  Navijači su znali da gej parada može da ih uništi, pa se zato nisu ni pojavljivali dok je trajala parada. Nizu postali gejevi, tako da od danas ponovo mogu na ulice i što je najbitnije na utakmice.

 6. Stanislav Kunc kaže:

  epidemija se širi…

 7. Gradjanin kaže:

  Ne znam koliko ima gejeva na vlasti, ali se svi nešto pederišu.

 8. Zoran kaže:

  Pa u Srbiji isi uvek navijac. neki navijaju za timove, a neki gza gejeve. Tako se i deca vaspitavaju. Nikako da svako gled asvoja posla.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *