Prelazak kod novog operatera je sve češća pojava
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

04. nov. 2019

Sve više nezadovoljnih klijenata napušta Srbiju i prelazi kod drugih operatera

SRBIJA, 4. novembar 2019, (Njuz) – Usled drastičnog pada kvaliteta usluga, nezadovoljni klijenti sve masovnije napuštaju Srbiju i prelaze kod drugih operatera.

Klijenti uglavnom jednostrano raskidaju ugovore bez ikakvih posledica, jer je operater Srbija prekršio niz ugovornih stavki, na čije poštovanje se prilikom sklapanja ugovora obavezao.

– Paket na koji sam bio pretplaćen uključivao je vladavinu prava, efikasnu državnu upravu, kvalitetne medicinske usluge, nizak nivo korupcije i slobodne medije. Ništa od toga nisam dobio, pa sam rešio da raskinem ugovor i pređem kod drugog operatera koji će ispunjavati svoje obaveze – kaže Ratko Savić, jedan od nezadovoljnih korisnika usluga Srbije.

On kaže da je za novog operatera odabrao Nemačku i da je njihova ponuda mnogo bolja.

– Ne samo da ću u novom paketu dobiti sve što nisam dobio od Srbije, već i mnogo više. Paket u Nemačkoj uključuje čak i besplatno korišćenje aplikacije “dostojanstven život”, što moj stari operater nije nudio. Takođe, dozvoljeno mi je da prilikom prelaska u novu mrežu zadržim svoj stari identitet i ime – objasnio nam je Savić.

Iz organizacija potrošača objavili su da će tržište svakako kazniti loše operatere kao što je Srbija, ali da u ovom slučaju klijenti imaju osnova da Srbiju i pravno gone, s obzirom na to da je odnos onoga što je klijentima obećano i onoga što su dobili – ravan prevari.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *