nazad na vrh

Sve više nezadovoljnih klijenata napušta Srbiju i prelazi kod drugih operatera

Prelazak kod novog operatera je sve češća pojava

SRBIJA, 4. novembar 2019, (Njuz) – Usled drastičnog pada kvaliteta usluga, nezadovoljni klijenti sve masovnije napuštaju Srbiju i prelaze kod drugih operatera.

Klijenti uglavnom jednostrano raskidaju ugovore bez ikakvih posledica, jer je operater Srbija prekršio niz ugovornih stavki, na čije poštovanje se prilikom sklapanja ugovora obavezao.

– Paket na koji sam bio pretplaćen uključivao je vladavinu prava, efikasnu državnu upravu, kvalitetne medicinske usluge, nizak nivo korupcije i slobodne medije. Ništa od toga nisam dobio, pa sam rešio da raskinem ugovor i pređem kod drugog operatera koji će ispunjavati svoje obaveze – kaže Ratko Savić, jedan od nezadovoljnih korisnika usluga Srbije.

On kaže da je za novog operatera odabrao Nemačku i da je njihova ponuda mnogo bolja.

– Ne samo da ću u novom paketu dobiti sve što nisam dobio od Srbije, već i mnogo više. Paket u Nemačkoj uključuje čak i besplatno korišćenje aplikacije “dostojanstven život”, što moj stari operater nije nudio. Takođe, dozvoljeno mi je da prilikom prelaska u novu mrežu zadržim svoj stari identitet i ime – objasnio nam je Savić.

Iz organizacija potrošača objavili su da će tržište svakako kazniti loše operatere kao što je Srbija, ali da u ovom slučaju klijenti imaju osnova da Srbiju i pravno gone, s obzirom na to da je odnos onoga što je klijentima obećano i onoga što su dobili – ravan prevari.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix