Otac Diskrecija ne želi da otkriva tajne drugih ukućana
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

13. apr. 2017

Sveštenik iz Parova dobio nadimak Otac Diskrecija

BEOGRAD, 13. april 2017, (Njuz) – Sveštenik Drago, koji je ušao u “Parove” da bi podržao svog prijatelja Zorana Manijaka, dobio je već posle jednog dana boravka u tom rijalitiju nadimak Otac Diskrecija.

Sveštenik Drago je taj nadimak dobio jer su već prvog dana brojni učesnici počeli da mu se ispovedaju, ali da on ničije ispovesti nije želeo da otkrije drugim ukućanima. Zato je u vili gde se snimaju “Parovi” dobio ime Otac Diskrecija.

– Drago je odmah po ulasku saznao mnoge tajne svih ljudi koji učestvuju u “Parovima”, ali su takođe mnogi pokušavali i da od njega saznaju te tajne. On je bio na mnogim iskušenijima, nuđena mu je pohota telesna, takozvana pohota očiju, ali i nadmenost življenja. Drago je ipak sve stoički podneo. Ipak, najveća ga iskušenija tek očekuju. Ne zaboravite da se još nije susreo sa Milomirom Marićem –izjavio je za Njuz Dragov prijatelj otac Pajsije.

Otac Diskrecija taj nadimak dobio je i zato što je za svega jedan dan video ogroman broj bludnih i razvratnih radnji u Parovima, ali se o tome, za sada, nije izjašnjavao. On je, kako navodi otac Pajsije, za veoma kratko vreme u Parovima video veliki broj grehova, između ostalih najmanje 35 fizičkih obračuna, 17 otvorenih polnih opštenja, 13 rukobludenija i jednu Sandru Meduzu, ali o tome nije uopšte pričao.

Nenad Milosavljević

 1. koska kaže:

  milomir maric – kakvu god stoku da dovede na nacionalnu frekvenciju – nece biti odvratnija od njega samog.

  1. koska kaže:

   samo kazem

   1. maja kaže:

    Slažem se s tobom a i bio si blag.

 2. voya montoya kaže:

  Sve je u znaku kandidata 666 pa i oco Drago…???Mozda oco Drago,ipak saopsti u trenutku istine,stanje nacije ,nakon poslanice RIKa…!!!!???

 3. Malo mnogo kaže:

  Nema tu diskrecije, njihove prljave tajne svakodnevno objavljuje žuta štampa.Nego kad je već ušao nek odma pristupi obredu isterivanja djavola.Ako ne uspe, nek se prekrsti i levom i desnom i baci anatemu na njih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.