njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. mar. 2011

Svi projekti gotovi pre smaka sveta 2012.

Svi infrastrukturni projekti biće gotovi pre kraja sveta

BEOGRAD, 25. mart 2011. (Njuz) – Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da će svi glavni infrastrukturni projekti koji su započeti za vreme mandata ove Vlade, ali i oni inicirani u vreme prethodnih Vlada, biti okončani pre nastupajućeg smaka sveta, zakazanog za 21. decembar 2012. godine. Predsednik Tadić je tom prilikom izrazio uverenje da postoji dovoljno vremena i prostora da se ni po jednom važnom pitanju ne iznevere očekivanja građana.

– Veoma ozbiljno shvatamo upozorenje drevnih Maja o kraju sveta na dan jesenje kratkodnevnice 2012. godine, međutim varaju se svi oni koji misle da ćemo sedeti skrštenih ruku i čekati apokalipsu ne ispunjavajući obećanja data građanima – izjavio je predsednik Srbije, koji je napomenuo da će prioritet Vlade biti puštanje u rad Koridora 10, zaobilaznice oko Beograda, kao i mostova na Adi i mosta Borča-Zemun.

– Svestan sam koliku odgovornost imam kao poslednji vladar Srbije pre ovog, usudio bih se da kažem, najvažnijeg događaja u istoriji ne samo Srbije, već i čitavog sveta. Videli ste nedavne događaje iz Japana, koji su samo potvrda astronoma drevnih civilizacija. Zato sam odlučio da 2012. godina ne bude izborna, već radna godina, poput ove – rekao je Tadić i dodao – Složićete se, izbori pod tim uslovima nemaju previše smisla.

Da se u vladajućim strukturama ozbiljno pristupilo ovom problemu potvrdili su i ministar za infrastrukuturu i energetiku Milutin Mrkonjić, kao i kabinet gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

Mrkonjić je u telefonskom razgovoru sa novinarom Njuza, prokomentarisao da ne zna mnogo o biblijskim temama, ali da je siguran da će radovi na Koridoru 10 biti završeni pre roka, te da će oni najsrećniji stići i da se provozaju novom autostradom, pre nego što izgore u grotlu večne vatre.

– Ne žurite sada sa pitanjima šta će biti u oktobru i novembru 2012. godine. Sačekajte da vidimo kako će se završiti ova godina, neka nam onda pokaže prolazno vreme – naglasio je Mrkonjić.

U kabinetu gradonačelnika grada Beograda, kratko su nas obavestili da gradonačelnik Đilas i njegov kabinet prate situaciju i da će Beograd biti potpuno spreman za najveći izazov još od naseljavanja Kelta.

– Sve gradske službe intenzivno se već sada spremaju za taj dan, kako bi se izbegla panika i gužve do kojih bi moglo da dođe. Istina je da još uvek nemamo dovoljno informacija da li će apokalipsa nastupiti trenutno, zakazanog dana, što bi nam u mnogom olakšalo posao, ili će sve ići postepeno danima ili čak mesecima pre poslednjeg dana. Moramo se spremati kao da će se dogoditi ovaj gori scenario. Zato je toku izrada detaljnog plana pod nazivom „Nebeski Beograd“, kojim će se obezbediti sve potrebe Beograđana u teško vreme koje neumitno dolazi – rečeno je iz kabineta.

Iz grada su stigla uveravanja da će tokom celog decembra 2012. gradski prevoz biti besplatan, a da će cene usluga Parking servisa kao i taksija biti svedene na minimum održivosti poslovanja.

Petar Goričić

 1. No Name kaže:

  Odlučite se…hoće li nam Apofis doći glave 203… – neke,ili ćemo svi otići u … 2012?!

 2. Jessy kaže:

  Jedan od najpismenijih iz plemena Maja, kleše u kamenu ploču proročanstvo koje je vrač ranije izgovorio. Odjednom nestane materijala za klesanje, te on ode kod vrača da ga pita šta sad da radi. l…

  “Šefe, nestalo kamenih ploča, ne mogu da nastavim, šta ću sad?”
  “A dokle si stigao?”
  “Do 2012-te”
  “Auuu, al’ će da se istripujuuuuu….”

  1. Jelena kaže:

   hahahahahaha
   E jes dobra fora:D:D:D

 3. Xtro2 kaže:

  Vasiono…..cujes li me? (Prorocica Antilopa )

 4. Tagore kaže:

  (Рекламни ‘напредњачки” слоган)

  2012. године треба да буде смак света.
  Ако хоћеш да преживиш, дођи у Србију.
  Ми каснимо око 30-50 година…

 5. Jordan kaže:

  Uspece nasi da odloze i smak sveta.
  Razlozi standardni, subjektivne slabosti, objektivne okolnosti…

  1. blekiize kaže:

   A da Mrka ne sredi nešto pa da smak bude bude pre roka!!!

 6. Lazarvs kaže:

  “Mrkonjić je u telefonskom razgovoru sa novinarom Njuza, prokomentarisao…da će oni najsrećniji stići i da se provozaju novom autostradom, pre nego što izgore u grotlu večne vatre.”

  Epic win :D

 7. Tagore kaže:

  Protest meštana Altine i Batajnice ispred Skupštine grada? Traže izgradnju čučavaca pre 21. decembra 2012. Učesnici protesta doneli uzorke pitke vode, za koju tvrde da je zagađena, i predali peticiju.

  Skandal…, ovi stanovnici još nisu ukapirali da mi imamo duge rezerve godina za čučavce !

 8. Jelena kaže:

  Ahahahahahahaha
  Dobro,bar se nasmejah posle duzeg perioda
  Pa zar on misli da ce i 2012.biti vladar
  Ako i bude nama gora apokalipsa ne treba

 9. scoby kaže:

  Saopstenje iz kabineta gradonacelnika: Molimo gradjane da u decembru 2012. ne panice, nego da se u miru i najvecem redu, ogrnuti belim carsavima upute prema najblizem groblju…

 10. Milan kaže:

  …bice njemu smak vlade do kraja 2011-e. Samo Krkobabic ima da prezivi.

 11. Gnjida kaže:

  Ako su Srbi zaduženi za smak sveta, neće ga biti. Prvo neće biti kvoruma, onda će da kasni gorivo za večnu vatru pakla, pa će neko ukrasti šibice, šta već..

 12. Нора kaže:

  A oнда је мрмот завио чоколаду у фолију…

 13. Tetka kaže:

  Ovo je super, a i komentari… :))

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *