njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. sep. 2011

„Svi su oni ista ***“ i „Neću da se nerviram“ najpopularnije stranke u Srbiji

DO sada najpopularnije stranke će zbog naleta novih političkih činilaca teško uspeti da pređu cenzus

BEOGRAD, 30. septembar 2011, (Njuz) – Najnovije istraživanje Stratedžik marketinga o popularnosti stranaka u Srbiji donelo je iznenađujuće rezultate koji će pre svega zabrinuti stranke koje se trenutno nalaze u parlamentu Srbije, jer je pokazalo da su nove, do skoro nepoznate stranke, ubedljivo najpopulanije u zemlji.

U telefonskoj anketi sprovedenoj na uzorku od 5000 građana Srbije, na pitanje “Za koju biste stranku glasali da se izbori održavaju ovog meseca” čak 40 odsto anketiranih bi glasalo za do sada malo poznatu stranku “Svi su oni ista ***” (SSOIG), dok je 30 odsto građana odgovorilo da će glasati za stranku “Neću da se nerviram” (NDSN).

Na jakoj trećoj poziciji je stranka “Pun mi je *** političara” (PMJKP) sa podrškom od 15 odsto građana sa pravom glasa. Iako su poverenje ovoj stranci u ranijim anketama najviše ukazivali pripadnici muškog pola, sve je veći broj žena u Srbiji koji se priklanja ovoj političkoj opciji.

Da ekstremna desnica u Srbiji i dalje ima veliko uporište dokazuje i 10 odsto anketiranih koji su na pitanje “ Za koju biste stranku glasali da se izbori održavaju ovog meseca” odgovorili da bi to bila desničarska organizacija “*** *** *** ***” (KPGD)

Začelje liste zauzimaju stranke koje su mnogi do pre samo nekoliko meseci smatrali najbitnijim činiocima na političkoj sceni Srbije, kao što su Demokratska stranka (DS) i Srpska napredna stranka (SNS), koje će imati velikih poteškoća da pređu cenzus.

Srđan Bogosavljević iz Stratedžik marketinga ističe da tek predstoji analiza kako bi se utvrdilo kako su ove nove stranke kojima mediji ne posvećuju toliko pažnje uspele da zadobiju toliko poverenje građana. Kuriozitet ankete je i da nije bilo neopredeljenih niti građana koji neće izaći na izbore. Svi građani Srbije bili su prilično jasni i precizni u iznošenju svog stava koje stranke podržavaju.

Miloš Mileusnić

 1. AnjaSpamov kaže:

  Znala sam da ce stranka SSOIG kad tad postati cenjena.

 2. Rade kaže:

  Nijedan od ponuđenih odgovora je prava stranka.

  1. NOPO kaže:

   Ускоро ће многи сазнати за НОПО. Сврати до централе. Причаћу ти.

 3. stalle kaže:

  Konacno i jedan tekst ispod prosjeka… ha, tu sam vas cekao! :))

 4. Wasp kaže:

  Genijalno!

 5. gagi kaže:

  zabog cega tekst ispod proseka? I ovo je vrhunska satira. Bravo momci (i devojke ako ih ima, i LGBT ako ima i takvih tamo kod vas u redakciji… ravnopravnost, sta kazete)

  1. urednistvo kaže:

   Ima i jedan oposum :)

   1. merkat kaže:

    Bravo i za oposuma!!!

   2. Gagi kaže:

    A oposum je muskog ili zenskog roda? Ili LGBT?

 6. scoby kaže:

  Pošto će na izborima najviše glasova dobiti stranka političkih apstinenata (sa neizlaznošću većom od 51%), trebalo bi izbore ponavljati unedogled, dok se izborni cirkus ne smuči svim političarima, i na sreću ovog naroda – emigriraju tamo gde hoće da ih prime.

  1. Ђеки kaže:

   Није “странка политичких апстинената”, већ коалиција горепоменутих странака…

  2. NOPO kaže:

   Али, изборе то не би понављало. Избори ће успети и ако излазност буде 40 посто, 30 посто итд. Апстиненција данас значи само да ти се не иде до бирачког места и то је то. Свој глас препушташ онима који „знају шта раде“.

  3. zarko stopalic kaže:

   A zar ima gde ce da ih prime?

 7. svd kaže:

  nisam izvalio KPGD za sta stoji

  1. Mare kaže:

   Za: “*** *** *** ***” :)

  2. Влада kaže:

   ‘рац,'чка,'вно,'упе,мада и ‘исе фале у целој једначини :Д

 8. wwwlado kaže:

  Ovo je strategija Vladajuće strukture . Mala izlaznost je njihova jedina šansa .
  -Demoralizati narod sa svi su oni isti
  -moralisati nacionalne manjine , zato su aktivni Albanci , Mađari i Bošnjaci (iz Raške ehheeh )
  -Naravno da korumpirana administracija izlazi masovno njima nisu svi isti njima odgovara postojeći sistem .
  -Armija glasač ispranog mozga koji vjeruju BLEE 92 i RTS-u .
  -Po koja lažna opoziciona stranka ,kao SPS prošli put .
  I imamo novu staru vladajuću koaliciju sa Vlasti kao jedinim programskim ciljem i najmanjim zajedničkim sadržiocem ( i jedinim sadržiocem mimo zakona matematike ) .
  Zato masovnim ,mirnim ,svakodnevnim demostracijam otjerati ove i svake sljedeće , ako se rezultati ne vide na svakom mjestu u realnom životu , a ne čekati četri ili osam godina .
  Zato ovi moraju otići demostracijam da sljedeći znaju šta ih čeka , da neće vladati četri godine ,ako narod nije zadovoljan i ako rade suprotno volji naroda .
  SVIZAJEDNO.

  1. wwwlado kaže:

   Zato pozivam sve da se učlane u stranku ” 6. OKTOBAR ” , naš program je vrlo jednostavan : GOTOV SI .

 9. Aca Facić kaže:

  КПГД или КПГСД? Са подршком С били би много јачи. У сваком случају, као велика Фаца и Србин, подржавам КПГД а нарочито КПГСД. Највише ме интересују П и С, са одговарајућим Д.

 10. mirko kaže:

  Partija Iskrenih Casnih Korisknika Alkohola ( p.i.c.k.a. ) je i dalje najomiljenija . imaju najbolje parore: udjite u p.i.c.k.u. , glavu dajem p.i.c.k.u. nedajem , priznajem samo p.i.c.k.i.n. sud .
  Bora je majstor za ovo ;)

 11. ariela kaže:

  Ja sam clan stranke koja dugo vlada Srbijom…zove se SKDUM, odnostno Sjasi Kurta da uzjase Murta…i znam da ce ona vladati jos dugo :)

  1. Ђеки kaže:

   Та странка одавно више не влада Србијом – ниси у току. Сада је на власти странка ЛЛ – лапо-лапо…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *