njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

13. nov. 2013

Tadić: Moguća koalicija Đilasa i mene ako ojačam rejting

"Koalicija između počasnog predsednika DS i predsednika DS svakako bi bila velika"

BEOGRAD, 13. novembar2013, (Njuz) – Počasni predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić nije isključio mogućnost koalicije sa predsednikom Demokratske stranke (DS) Draganom Đilasom.

– Velike koalicije su potrebne za velike promene, a koalicija između počasnog predsednika DS i predsednika DS bi svakako bila velika – izjavio je Boris Tadić – Međutim, pre toga moj sopstveni rejting mora da ojača – dodao je on.

Tadić je za novi broj nedeljnika NIN kazao da je drugi uslov za formiranje saveza između njega i Dragana Đilasa konsenzus o strateškim ciljevima i sredstvima kako da se oni ostvare, kao i dogovor o raspodeli uloga.

Prema njegovim rečima, veliko je pitanje da li ti uslovi mogu biti ispunjeni do izbora i sve zavisi od razvoja političkih okolnosti u narednom periodu.

Tadić je dodao da će se lider DS Dragan Đilas naći u nepremostivim političkim problemima ako ostane u sadašnjoj koaliciji i nastavi trenutnu politiku.

– Ukoliko u bliskoj budućnosti ne promeni nešto, poput udruživanja sa mnom, Đilasova popularnost ostaće samo trenutak. Velika popularnost ne znači i veliku pobedu. Na ovim političkim prostorima pre znači veliku opasnost. Ja sam najbolji svedok toga – rekao je Tadić.

Viktor Marković

INSPIRACIJA: Tadić: Moguća koalicija DS sa SNS ako ojačamo rejting

 1. arko kaže:

  Ko će ovde biti prvi potpredsednik ?

  1. aleksandar kaže:

   ovoj dvojici je lako da se dogovore: potpredsednik je onaj pasivni, a predsednik je aktivni

 2. Slobodan Milosevic kaže:

  A moj koalicioni kapacitet!? Da se vratim u politiku za mene bi glasalo 80%

 3. Mickey kaže:

  ahahahaha
  Novo drpanje u najavi :-) Pa jedva smo ih najurili, al ne vredi, nisu oni navikli da kraduckaju (sto kaze Velja Selja).

 4. Milford kaže:

  Kako mogu da prave koaliciju ako su oboica u istoj stranci?????

  1. iberlauf kaže:

   Posle dužeg vremena pojavio se ponovo Milford-trol u najboljoj tradiciji trolovanja.Fali ti samo još Stanarević.

  2. mihailo kaže:

   Milforda za predsednika!!!!!!!!!!!!

 5. Tagore kaže:

  Za poštovanog Predsednika Boška ili (kako se rejting diže):

  Medena trešnja na rođendanskom kolaču | 08. 11. 2013. – Poljubi me na ”Mtrovdan” | Komandire, komandire, komandante, cela četa u tvom srcu može stati… | Izvor: Tacloban City Airport ”Daniel Z Romualdez Airport” ili po imenu gospe prokletog Ferdinanda Markosaa ”Imelda Romualdez-Marcos Airport”’

  Sedam dana pre tajfuna ”Yolanda” ili ”Haiyan” po američkom zakonu, svi su znali da će 11 miliona malih Filipinaca na ostrvima Leyte, Cebu i stotinama drugih izgubiti kuće, brvnare i straćare.

  http://www.youtube.com/watch?v=xQkV996Gns8
  I…, zato što Leyte i susedna ostrva govore ponosno ”Visayan language”, a ostrvo Cebu zbori ”cebuano” ili ”Cebuan laguage”, ni Manila ni svet nisu poželeli da spašavaju te ”izopačene narode” i bogati filipinski predsednik, Benigno Aquino, je rekao:
  – ”Ostanimo mirni i ne činimo ništa protiv tajfuna Yolanda”, zato što 5% bogatih Filipinaca ne voli niže narode njima nepoznatih jezika.

  Posle nadavnog zemljotresa u tom delu sveta, neki omanji komandir se nađe na vrhu čete od 41 mladih i neiskusnih vojnika na aerodromu Taklobana, pa tokom nesreće mirno skloni mladiće u prizemlju zgrade, dok se on nakači na ”passio” prve etaže.

  – Kada je tajfun ”Yolanda” provalio prizemni zid aerodroma, gledao sam kako mutna voda odnosi mlade vojnike, jednog po jednog, dok sam ja nemoćno spašava guzu na terasi prvoga sprata – hvali se četovođa izgubljene četice male.

  Cela i bogata EU korporacija od 28 junačkih zemalja je obećala tri miliona evra, slabija i ledena Kanada je obećala <šest miliona CA$, US Air-Force iz podzemnih baza Luzona je poslala i vojne snage za spašavanje američkih državljana na Leyte ostrvu, i svi su se do danas složili da preživelim Filipincima na ovim nečasnim područjima treba poslati ENERGIZOVANE GMO BISKVITE, koje ovaj nesrećni narod, zbog ukusa i mirisa ne želi jesti.
  (Bedna Švica je iz Ciriha (Kloten) poslala čak i 13 stručnjaka da tokom nesreće iz udobnog hotela na Cebu ostrvu studiraju moguću rekonstrukciju građevina za narod koji u ovom času umire od gladi, od povreda i od zaraza neizlečivih bakterija na osrvu Leyte.)

  SAD su pokrale najbogatije filipinske teritorije na ostrvu Luzon, gde proizvode šećernu trsku i pririnač, mada su ”Carolina” i ”Arborio” – (made in USA), a filipinski trbuh podnosi samo pirinač i rezanca na indonezijski način kuvanja, čega se niko prisetio nije.

  We don't seek your alms (charity) for our children – (Mi ne tražimo vašu milostinju za našu decu) – povikala je jedna mlada majka sa Leyte ostrva!


  Pa tako i ti, Boško, za bolji rejting u Srbiji i u svetu, pošalji preživeloj deci samo jednu kesicu riže jer, jer moja gladna deca ne jedu ENERGIZOVANE GMO BISKVITE i nemaju SNS ambasadu napredne balkanske vrednosti rasprodaje tela i duha.

  Poštovanje, Predsedniče moj !

 6. edukovani menadzer kaže:

  ako djilas krene da pregovara sa tadicem, zavrsice tadic kao pocasni predsednik napredne stranke

 7. Tagore kaže:

  Mubahay ka Pilipino! = samo u ovom slučaju znači (Blaslovljen budi Filipino!)
  http://www.youtube.com/watch?v=GlwPmPHiZwE
  (Za mrvice kruha, beži Filpino…)

  TAGA = ljudsko biće; ILOG = reka, što čini TAGALOG ili narod reke.
  TALAGA = stvarno, zaista.

  ‘Fala Bogu, iz Srbije niko ne beži!

 8. Jelena kaže:

  Prava vest je ludilo, opet vam stvarnost otima platu, a ovo što ovaj čovek priča u poslednje vreme me navodi na dva moguća zaključka:
  1. on se drogira
  2. u njegovo telo je ušao vanzemaljac

  1. majstorcina kaže:

   2. ?????
   Mislis da je peder?

 9. majstorcina kaže:

  Demokratska stranka je vise (DĐ) nego (DS).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *