njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. mar. 2011

Tadić zapretio da će raspisati izbore ako SNS održi još jedan miting

Zaoštrili odnose

BEOGRAD, 29. mart 2011, (Njuz) – U nesvakidašnjem obraćanju javnosti rano jutros, Predsednik Srbije Boris Tadić zapretio je predsedniku Srpske napredne stranke Tomislavu Nikoliću raspisivanjem izbora, ako se ovaj usudi da održi samo još jedan miting opozicije.

– Dosta je bilo politike nasilništva. Ukoliko Tomislav Nikolić i njegovi saradnici okupe svoje pristalice u centru Beograda i izmaltretiraju građane novom blokadom grada, biću prinuđem da im dam ono što traže i momentalno ću raspisati vanredne parlamentarne izbore. – rekao je Tadić.

Predsednik Srbije je dodao da njegov oponent Nikolić dobro zna šta je predizborna kampanja, koliko je potrebno gradova obići, koliko govora održati svakog dana a truditi se da ne zvuče isto, sa koliko ljudi je potrebno rukovati se i izljubiti se, i u koliko je samo  TV duela potrebno učestvovati u kojima treba glumiti kako se ne podnosite sa svojim političkim protivnicima.

– Pretpostavljam da će mnogi naprednjaci protumačiti moju izjavu kao blef, ali neka postave sebi pitanje da li su zaista spremni da rizikuju, ili će lepo sačekati još godinu dana – pitao je Tadić.

Politički analitičari bili su zatečeni ovom Tadićevom izjavom, tako da niko nije umeo da objasni zašto je promenio taktiku, kao ni da pretpostavi koji će biti Nikolićev odgovor.

Politikolog Đorđe Vukadinović je izjavio da ga prepucavanja između demokrata i naprednjaka već duže podsećaju na sukobe dece u školskom dvorištu, zbog čega je reporter Njuza posetio Osnovnu školu Sveti Sava u Beogradu, gde je porazgovarao sa učenikom sedmog razreda T.A., koji je redovan učesnik sukoba đaka u školi.

– Sledeći potez Nikolića bi morao da bude zakazivanje protesta uz jasno pozivanje Tadića da ispuni obećanje rečima “Šta je bilo, misliš da si neki, a? A šta kažeš na ovo zakazivanje?” Tadiću tada neće preostati ništa osim da zapreti ponovo u stilu “Šta ‘oćeš bre? Ajde reci to još jednom pa da vidiš da li stvarno neću da raspišem” – kaže T.A, koji misli da će u nekom trenutku jedan od njih sigurno popustiti pre zvona.

Dejan Nikolić

Marko Dražić

 1. Slavisha kaže:

  Ako se obistini ova pretnja i više ne bude Nikolićevih mitinga, proizvođači stiropora će stupiti u generalni štrajk, a pokretne stepenice će poželeti naprednjaka, kojih nigde biti neće…

 2. Milos kaže:

  Gde bre intervjuisete decu. Dace im deca nove ideje za prepucavanje, pa sta cemo posle…

 3. Lav kaže:

  O ne,nadam se da je ovo laz

 4. Ivan Sudec kaže:

  PRIČE IZ “IZBORNE KUTIJE”
  VUČKO i TOMICA
  Bili jednom u jednoj zemlji STIROPORIJI jedan VUČKO i jedan TOMICA. Jedino što je narod u toj zemlji mogao da dobije od njih jesu hemoroidi i to jedino dugotrajnim sedenjem. U toj zemlji bio je i jedan KOŠTUNJAVI, pa još kad KOŠTUNJAVI “muti jaja”, ajme ljudi, ma bit će to stvarno veliki hemoroidi … stiroporina, stiroporina …
  Pita VUČKO TOMICU “Koliko hemoroida nam je potrebno za vanredne izbore?”, na to će TOMICA VUČKU “Imamo li mi dovoljno stiropora za toliko hemoroida?”
  Kaže TOMICA VUČKU “VUČKO, pazi stiropor!”, a VUČKO će TOMICI “TOMICE, pazi hemoroid!”
  NAGRADNO PITANJE: “Koji hemoroidi su “bolji”, od VUČKA i TOMICE ili od VELJE i KOŠTUNJAVOG?” Prva nagrada je: 1kvm stiropora i to “petice”, dovoljno za četvoročlanu porodicu …da može da sedi na njemu, ne baš komotno, ali sigurno dobijaju hemoroide.
  I na kraju. VUČKO zabrinuto pita TOMICU “Šta ćemo TOMICE ako stvarno pobedimo na izborima?” TOMICA mu odgovara “Ne brini VUČKO, do sada nismo nikad pobedili pa nećemo ni sada. To se mi samo “sigramo” sa narodom.”

 5. Jordan kaže:

  Mislim izbori…?
  Ko izadje na izbore, celava mu keva!
  P.S. Ne znam odakle mi osecaj, da me, kada god upalim TV, neko zajebava.

 6. Ivana kaže:

  Tadiću samo raspiši izbore.Sa ovakvom bahatom vlasti ništa nećemo postići.Vladajuća koalicija ruši nam ugled u evropi i u svetu.Miting će se održati 16 aprila,sedeću na stiroporu do raspisivanja izbora.Samo izbori donose promene.

 7. johnny bravo kaže:

  Sjajna fora za 1. april :-) zamalo da poverujem u vest, do ovog dela kad su napisali da su otisli u OŠ Sveti Sava :-)

  Aprilililililiiiiiiii :-))

 8. Ljix kaže:

  Ovde se radi o utvrđivanju termina za izbornu TRKU. Prema tome, tekst je trebalo da bude smešten u rubriku SPORT. Pazite na takve stvari ubuduće…

 9. Tetka kaže:

  T.A., царе! Ево га будући савтник председника Републике :)) Само, дал’ је заборавио да им каже да обавезно све сниме мобилним и поставе на youtube :P

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *