nazad na vrh

Taksisti najavili protest protiv električnih trotineta

BEOGRAD, 12. jun 2019, (Njuz) – Protest taksista zakazan je za danas u centru Beograda od 16 do 18 časova, ali ovog puta taksisti ne protestuju protiv aplikacije CarGo, već protiv prevelike količine električnih trotineta na ulicama glavnog grada.

Kako saznajemo, protest će se održati pod sloganom “Stop trotinetskoj mafiji”.

Prema izjavama predstavnika taksista, krajnje je vreme da država nešto preduzme povodom ove pošasti modernog doba, koja je poslednjih nedelja preplavila našu prestonicu.

– Državama mora da se stane na put teroru električnih trotinetista. Osim što svojom iritantnom vožnjom ugrožavaju pešake i ostale učesnike u saobraćaju, oni u mnogome smanjuju naš rad. Nekako smo preživeli divlje taksiste i CarGo, ali ako država ne interveniše i spreči električne trotinetiste, naša sudbina će biti zapečaćena  – izjavio je Milan Ivanović iz Pink taksija.

On kaže da je ovo nastavak protesta grupe taksista koji smatraju da gradske saobraćajne inspekcije izbegavaju da primene zakon protiv, kako su naveli, “divljih i potpuno nekvalifikovanih vozača trotineta”.

Ljuba Miodragović

 1. Joj šta će tek da rade ako zamenik gradonačelnika ostvari plan o uvodjenju ,,ačičičić train-a” u centru?!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Зашто већ немамо метро ? Не сме Чичићић од тахсиста!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Srbiji će da svane kad jednom zauvek ovih taksista nestane

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Taxisti imaju muda…Svakoj vlasti su opozicija,dok taksimetar otkucava…Imaju kapacitet,za blokadu saobracaja u tzv. prestonici,Knezevine Srbije…Jos kad postanu leteci taxisti,na domacim letecim automobilima…?! Eeeeee,tad ce vide ovi kurci na biciklu, videti sta su udruzenja iz Ragine glave…!!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix