Taksisti šokirani blokadom saobraćaja koju je izazvala turska delegacija
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. okt. 2019

Taksisti se žale na gužvu u gradu zbog Erdoganovog dolaska

BEOGRAD, 7. oktobar 2019, (Njuz) – Beogradski taksisti izrazili su veliko nezadovoljstvo zbog gužvi u gradu izazvanih posetom turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji.


– Ovo nije normalno. Gde god da krenemo, sve je blokirano. Ljudi kasne na posao, ne mogu da odu po decu u vrtić ili kod lekara. Mi smo morali da vozimo mušterije dužim putevima do odredišta što ih je sve koštalo znatno više, a što nije korektno. Kolege koje voze sa aerodroma žalile su se da nisu imali dovoljno mušterija kojima su određivali odokativno cenu vožnje, jer zbog posete turske delegacije nisu ni uspeli da stignu do aerodroma. Ne smem ni da pomislim šta će se desiti ako blokada grada potraje još jedan dan, a čujem da najavljuju da će Erdogan ostati do sutra u Beogradu – kaže Aleksandar Bjelić iz Udruženja taksista.

I sa samo sto dinara mesečno nam pomažeš da postanemo mnogo bolji. Klikni ovde i podrži Njuz.

– Nije mi jasno kako neko tek tako može da blokira ceo grad na nekoliko sati i praktično ga paralizuje jer mu se tako ćefnulo. U ovoj državi mora da se zna neki red i ja pozivam policiju da reaguje i kazni tursku delegaciju zbog blokade grada – apelovao je Bjelić.

Taksisti su pozvali predsednika Srbije da se odrekne usluga Turske i potpiše saradnju sa nekom drugom zemljom sa kojom će sve ići brže, jednostavnije i jeftinije po nas.

Viktor Marković
  1. zvezdas kaže:

    Ja sam cuo da ce da protestvuju 2x dnevno, pa kako ce sada moci to da urade ako nam dolaze predsednici ;(

  2. Zoran kaže:

    Da li ste primetili da se NIGDE u medijima(pa i ovde) ne pominje zasto taksisti strajkuju?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *