nazad na vrh

Talentovani mladi košarkaš sanja da jednog dana uprkos velikoj želji ne igra za reprezentaciju

BEOGRAD, 16. jun 2021, (Njuz) – Ivan Radošević, petnaestogodišnji perspektivni košarkaš iz Beograda, mašta da jednog dana, uprkos velikoj želji, odbije da igra za reprezentaciju Srbije.

Kako saznaje Njuz, on je rekao da u svojoj karijeri ima brojne snove, a da mu je pri samom vrhu ove liste želja pomisao da će jednog dana moći da kaže da zbog velikog umora i iscrpljenosti nakon naporne sezone, neće moći da prisustvuje letnjem okupljanju reprezentacije.

– Kao i svi mladi igrači, često zamišljam sebe gde ću igrati i šta ću raditi za pet ili deset godina. Naravno da vidim sebe u nekom evroligaškom timu, maštam i o NBA karijeri, ali ipak na prvom mestu liste želja mi je da nacija nedeljama čeka da čuje moju odluku da li ću igrati za reprezentaciju i da ja kažem ne – kaže ovaj mladi košarkaš.

On dodaje da već intenzivno, osim rada na šutu, skoku, driblingu i odbrani, vežba i opravdanje da je umoran od naporne sezone, da želi da više vremena provede sa porodicom i da ga realno zabole.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix