nazad na vrh

Tasovac doneo taster iz „Ja imam talenat“ na probe Beogradske filharmonije

Tasovac tokom cele probe pritiskao taster

BEOGRAD, 26. februar 2013, (Njuz) – Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac preneo je juče u salu za probe crveni taster koji je stajao pored njega u emisiji “Ja imam talenat“. Kako saznaje Njuz, Tasovac je tokom cele jučerašnje probe Šostakovičevog “Koncerta za violinu i orkestar br. 1“ sedeo pored tastera, koji bi pritiskao čim bi mu zasmetalo nečije izvođenje.

– Nije lako svirati kompoziciju koja nije u potpunosti uvežbana, kada na svakih nekoliko minuta  čujete iritantan taster – rekao je jedan od muzičara koji je tražio da ostane anoniman – Pokušavali smo da mu objasnimo da ima još nekoliko nedelja do koncerta i da je normalno da nismo u potpunosti uvežbani, ali on se nije na to previše obazirao, već je samo pritiskao onaj taster.

Ivan Tasovac je izjavio za Njuz da muzičari Beogradske filharmonije nesporno poseduju talenat, ali da moraju još malo da porade na izvedbi.

– Mnogi članovi Filharmonije bi mogli da se pojave u emisiji “Ja imam talenat“, što sam i predložio violinistkinji Jasni i oboisti Ranku – izjavio je Tasovac koji je napomenuo da jedva čeka da mu su sutra iznad glave instalira i slovo “x“ koje će se paliti kad god pritisne taster ne bi li ugođaj bio potpun.

Marko Dražić

 1. Slobodno mogu da se udruze sa onima iz ,,Rupe” i ,,Dalje ide, dalje ide..”,
  jer se ,,Talenat” pretvorio u takmicenje pevaca.
  A i onako je svuda polunenamesteno.

 2. Postaće dirigent kamermog orkestra.

 3. Струју за Х нека скида са праменова косе своје.

 4. Bolje da je odneo u skupshtinu tamo nebi prestajao sa dreci.

 5. Какав шок!
  Чекајте малко, овај кловн којег виђам повремено кад уђем у собу мог клинца је ДИРИГЕНТ ДИРИГЕНТ БЕОГРАДСКЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ!!!

  уфффф… извињавам се због необавештености… невероватно је да и даље успевам да се застидим одакле сам…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix