njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. sep. 2022

Telekom platio 600 miliona evra za prava na prenos sahrane kraljice Elizabete II

BEOGRAD, 12. septembar 2022, (Njuz) – Nacionalni operater Telekom Srbija izdvojiće iz svog budžeta 600 miliona evra za prava na prenos sahrane nedavno preminule britanske kraljice Elizabete II. Ovako neuobičajeno veliku svotu za prenos događaja Telekom pravda očekivanjem višestruke zarade.

– Bitno je reagovati brzo, pre nego što ostali konkurenti ni pomisle da daju neku ponudu, kaže direktor Telekoma Vladimir Lučić. – Mi planiramo da sahranu kraljice Elizabete repriziramo na svakih nekoliko nedelja, i tako povratimo uloženo, a sve analize pokazuju da će ovo biti jako gledan događaj. Naša strategija se svodi na sledeće: pod jedan, kupimo prava na prenos sahrane, pod dva, nešto-nešto, i pod tri, profit! – zaključio je Lučić.

On dodaje kako za Telekom ne postoji loš scenario, i da nikada niko u toj kompaniji nije ostao bez posla ili plate.

Lučić napominje da ovakvi iznenadni potezi i čine Telekom liderom u regionu. – Možda niko nije očekivao da će bilo koji svetski operater ponuditi ovoliko novca, pogotovo zato što će događaj verovatno biti dostupan i besplatno, ali upravo u tome leži tajna uspeha nađeg preduzeća. – Ja lično sahranu neću gledati jer ne volim tužne događaje, ali eto, da sam slušao razum i logiku ne bih bio ovde gde sam sada, zaključuje on.

Vladimir Vuković

 1. Natalija kaže:

  Ja bih volela da budemo lidari u regionu ne samo po uslugama Telekoma nego i po proizvodnji medicinskh gljiva kao sto su nemacki cordiceps, reishi kapsule, hericium i agaricus gljive za alergiju koje su veoma lekovite i korisne a donele bi takodje veliki profit nasoj zemlji.

 2. Баш Рђа kaže:

  Шта каже Елизабета кад освоји гем на вимблдону? Каже: “Бакин гем, хе хе!” Ништа бре, одо, само да поздравим Краља Чарлса, ако си је кокнуо, доста си је и трпео вала! https://jillionquotes.com/orig/1/142/1421/14212/jillionquotes.com_charlie-sheen-charlie-harper-queen-1421224.jpg

  1. Lea kaže:

   Ovo mi je daleko omiljeni portal. Neverovatno kakvi smo kao narod, ali smo sami sebi najbolji

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *