nazad na vrh

Telekom ponudio Premijer ligi 600 miliona evra za ispadanje Sautemptona

BEOGRAD, 5. januar 2021, (Njuz) – Kompanija Telekom ponudila je danas Premijer ligi iznos od 600 miliona evra za ispadanje Sautemptona na kraju sezone. Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je za Njuz da su u toku i pregovori o tome da se Sautemptonu u narednih šest sezona onemogući učestvovanje u najvišem rangu takmičenja.

– Telekom je državna kompanija i nije u situaciji da se razbacuje novcem i preplaćuje TV prava, a smatramo da je 600 miliona evra koje smo dali za prenos Premijer lige zaista previše ako je u tom takmičenju Sautempton. Zbog toga smo odučili da Premijer ligi ponudimo još 600 miliona kako bismo našim gledaocima omogućili da gledaju ligu bez tog kluba – istakao je Lučić.

– Ukoliko Premijer liga odbije naš predlog spremni smo da ponudimo istu sumu pod uslovom da Sautempton sledeće sezone svaku utakmicu izgubi sa najmanje tri gola razlike. Ako ni to ne bude prihvaćeno platićemo 600 miliona evra našim korisnicima da ne gledaju utakmice tog kluba – objasnio je direktor Telekoma.

Lučić je napomenuo da je Telekom ovaj novac već obezbedio kroz naplatu telefonskog računa koji je predsednik Vučić napravio kada je nekoliko puta zvao Novaka Đokovića tokom njegovog boravka u Australiji.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Rio Tinto ponudio Australijskom premijeru 600 miliona evra za ispadanje Novaka Đokovića .

    • Šta je Rio Tintu 600 miliona, kad su srpska vlada i njen šef sve uradili da Rio Tinto po Srbiji neometano vršlja i radi ,,što mu srcu drago”!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix