njuz-autor

AUTOR: urednistvo

06. jan. 2022

Telekom ponudio Premijer ligi 600 miliona evra za ispadanje Sautemptona

BEOGRAD, 5. januar 2021, (Njuz) – Kompanija Telekom ponudila je danas Premijer ligi iznos od 600 miliona evra za ispadanje Sautemptona na kraju sezone. Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je za Njuz da su u toku i pregovori o tome da se Sautemptonu u narednih šest sezona onemogući učestvovanje u najvišem rangu takmičenja.

– Telekom je državna kompanija i nije u situaciji da se razbacuje novcem i preplaćuje TV prava, a smatramo da je 600 miliona evra koje smo dali za prenos Premijer lige zaista previše ako je u tom takmičenju Sautempton. Zbog toga smo odučili da Premijer ligi ponudimo još 600 miliona kako bismo našim gledaocima omogućili da gledaju ligu bez tog kluba – istakao je Lučić.

– Ukoliko Premijer liga odbije naš predlog spremni smo da ponudimo istu sumu pod uslovom da Sautempton sledeće sezone svaku utakmicu izgubi sa najmanje tri gola razlike. Ako ni to ne bude prihvaćeno platićemo 600 miliona evra našim korisnicima da ne gledaju utakmice tog kluba – objasnio je direktor Telekoma.

Lučić je napomenuo da je Telekom ovaj novac već obezbedio kroz naplatu telefonskog računa koji je predsednik Vučić napravio kada je nekoliko puta zvao Novaka Đokovića tokom njegovog boravka u Australiji.

Soko Sokolović

  1. Davor kaže:

    Rio Tinto ponudio Australijskom premijeru 600 miliona evra za ispadanje Novaka Đokovića .

    1. Milan (nisam odavde) kaže:

      Šta je Rio Tintu 600 miliona, kad su srpska vlada i njen šef sve uradili da Rio Tinto po Srbiji neometano vršlja i radi ,,što mu srcu drago”!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *