njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

30. apr. 2013

Telenor traži dovoljno brzu osobu za stiskanje “biiiiiip” dugmeta tokom koncerta Bad Copyja

Kandidati moraju da imaju petogodišnje iskustvo u kucanju Morzeove azbuke

BEOGRAD, 30. april 2013, (Njuz) – Kompanija Telenor raspisala je konkurs za osobu izuzetno brzih prstiju koja će tokom nastupa sastava Bad Copyja na „Žurci na točkovima“ 4. maja u Beogradu stiskati „biiiiiip“ taster svaki put kada poznati reperi izgovore neku ružnu reč ili psovku.

Kako je navedeno u konkursu, kandidati moraju da poseduju odlično poznavanje svih psovki i ružnih reči u srpskom jeziku. Osim toga, pretendenti na ovo radno mesto moraju da imaju najmanje pet godina iskustva na poslovima otkucavanja simbola Morzeove azbuke ili 10 godina igranja arkadnih video igara koje zahtevaju brzo i mnogobrojno pritiskanje tastera, a bilo bi idealno ako pomenuta osoba brzo kuca sms poruke.

– Kandidat mora biti staložen, spreman za brze reakcije i rad u ekstremno stresnim uslovima. Svaki kandidat proći će trodnevnu obuku sa instruktorima kompanije, sa kojima će preslušavati albume sastava Bad Copy i učiti tekstove njihovih pesama kako bi tokom koncerta mogao efikasno i pravovremeno da reaguje. Najviše pažnje biće posvećeno delovima koje peva Ajs Nigrutin, pa se kandidatima preporučuje da se pre obuke detaljno upoznaju sa njegovim radom – kaže se u konkursu.

Prednost će imati i kandidati koji dobro razumeju hip hop i intuitivno mogu da naslute kada će izvođač opsovati ili reći neku ružnu reč. Kako Njuz saznaje, prosečna cena ovakvih usluga po kliku iznosi oko 10 evrocenti, tako da se tokom prosečnog hip hop koncerta može zaraditi i do 250 evra.

Nenad Milosavljević

 1. Relja kaže:

  Zovite mene…sigurno imate valjanog za to…bio sam na milion koncerata,jednom bad copy-ja i znam sve i jednu pjesmu napamet :D

  1. Ime(obavezno) kaže:

   A vezbas i sa desnom rukom svaki dan!

 2. Ja sam kaže:

  Ciglu na dugme.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *