Jedina Nasina fotografija Zemlje iz svemira
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

05. nov. 2017

Teoretičar zavere iz SNS-a tvrdi da Zemlja ima oblik Vučića

BEOGRAD/CEO SVET, 5. novembar 2017, (Njuz) – Milivoje Rađenović, član Srpske napredne stranke i jedan od najistaknutijih srpskih teoretičara zavera, izneo je teoriju po kojoj planeta Zemlja nije ni okrugla ni pločasta već ima oblik predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Rađenović je svojom smelom teorijom uzburkao javnost, a njegovu teoriju osporavaju kako naučnici, tako i oni koji smatraju da je Zemlja ravna ploča.

– Ako je Zemlja okrugla, kako to da se ne rotira oko Vučića koji je, složićemo se, najmoćnija sila u poznatom univerzumu? A ako je Zemlja ravna, kako to da nikad nijedan stranački autobus nije pao sa ivice, jer ako je neko došao do kraja sveta, onda su to oni? – zapitao se Rađenović i naveo da postoje brojni dokazi u korist njegove teorije.

– Ako pažljivo gledate u horizont, nećete videti zakrivljenost Zemlje, ali ćete svakako videti bolji život za dve, najviše dve i po godine. Takođe, dokaz da je Zemlja u obliku Vučića je i privlačna sila koju on emituje i koja privlači glasače, simpatizere i preletače, a koja se zove napredna gravitacija – objasnio je Milivoje Rađenović i najavio da će uskoro biti pokrenuta inicijativa da zvanična mera za jačinu napredne gravitacije bude jedan alek.

Nenad Milosavljević

 1. Malo mnogo kaže:

  U Matriksu Srbija,oni što odbijaju da popiju crvenu pilulu,pobornici napredne naučne misli zaista veruju u ovu teoriju, zemlja je u obliku Vučića oko koga se vrte sateliti u obliku Vulina, Stefanovića, Đurića a ima i jedan Mali.U toj orbiti postoji i jedan asteroid koji se zove Žuti, sa nepredvidljivom putanjom koji ima lik Saše Jankovića.

 2. Баш Рђа kaže:

  У облику чега лепог су његове лажљиве усне, саопштићу вам у среду.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Zemlja je definitivno ravna ploča. Kad vučić i sateliti mu padnu biće to jedan veliki prasak, koji je moguć jedino sa tela u obliku ploče. Mada moram priznati da, kad vidim sve one pertle raznih, koje vire iz ,,crne rupe”, i teorija da je u obliku vučića ima smisla. Onda opet za razne martinoviće, vuline i onu dvojicu (sa trećim), koji sede za stolom, mislim da vučić predstavlja svemir – ipak je prosek od 9.44 preveli za samo planetu!

 4. voya montoya kaže:

  Mislim da je srpski Titonik udario u santu leda..!!!.Potpalublje se davi,ali komandni most i medijski radari , hrle ka Novom Svetskom poretku zahvaljujuci mentalitetu osvestanih i istorijskih dokazanih patriota,koji su mangupi u srpskim redovima…!!! U nasoj zemlji sve je ravnoooo do Dna..!!!

 5. Bane A kaže:

  Da, a najviši vrh sveta, Mont Everest je tačno na mestu gde je Vučićev nos. Zabeleženo je da poraste po koji metar nakon svake konferencije za štampu. To se krije od javnosti, ali to je tačno!

 6. Радојица kaže:

  У андерграунду све је могуће. Нарочито на крају филма+ Мада – како рече пок. Жарко Видовић – мора да ми Богу за још нешто требамо, јер зашто би нас и даље држао овако препаметне?

 7. Boxy kaže:

  Mislim da taj oblik ipak pripada Marku Đuriću ( savetniku onom za Kosovo ) Jedini on ima taj elipsoidan oblik glave sa pričom androida.Za našeg faraona ipak su rezervisane druge stvari ,mnogo veće od planetice zemlje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *