nazad na vrh

Teoretičari zavere iznervirani pričom o navodnom Bin Ladenovom ubistvu

Ceo svet je očekivao nešto maštovitiji rasplet

CEO SVET, 3. maj 2011. (Njuz) – Najpoznatiji svetski teoretičari zavere su juče, nakon navodne smrti Osame Bin Ladena, izjavili kako smatraju da je “trud američke administracije da prikrije pravu istinu u ovom slučaju stvarno ispod svakog pristojnog nivoa” i “da ovako lošu priču ne bi ni oni sami mogli da smisle”.

– Kada smo čuli da je gospodin Bin Laden ubijen, pa zatim bačen u more, nismo mogli da verujemo svojim ušima. Pa to ne bi progutao ni pas s maslom! U čemu je čar opovrgavanja nečega što uopšte nije toliko komplikovano za opovrgavanje – upitao je zaprepašćeno Marko Bulat, pevač i jedan od najpoznatijih domaćih teoretičara zavere – Ovakav scenario ne ostavlja prostora za kreativna tumačenja jer je već toliko besmislen da mu se ne može ništa dodati niti oduzeti. Pogledajte samo naziv navodne akcije.  Džeronimo! Deca ispred moje zgrade bi dala maštovitije ime – dodaje Bulat.

Od poznatih svetskih teoretičara zavere za sada stižu samo reakcije negodovanja i razočarenja dosadašnjim informacijama, jer je “teško biti razotkrivač zavere onda kada od početka skoro niko ni ne veruje u originalnu priču”.

Donald Tramp, čuveni američki ekscentrik i milioner kaže da je od Obame očekivao mnogo bolji scenario.

– Mnogi filmovi C produkcije imaju uverljiviju radnju od akcije koja se navodno odigrala juče u Abotabadu, ukoliko to mesto stvarno postoji. Zašto do sada nije objavljena smrtovnica Osame Bina Ladena, i zašto nema video snimka njegovog ubistva na Youtube-u? Kada su vešali Sadamovog dvojnika, barem su se toliko potrudili – izjavio je Tramp.

Mnogi svetski čudaci smatraju da ovako loše prikrivanje detalja od strane Amerike predstavlja nečuven presedan u stvaranju zavera i da će ovako loše prikrivena zavera dopustiti i običnim ljudima da se nazovu teoretičarima zavere, “umesto da taj poziv bude rezervisan samo za najveće ludake kao i do sada”.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Kakva loša nedelja za Donalda! Prvo ga je Obama ismejao oko krštenice da bi mu juče prekunuo Celebrity Apprentice baš pred izbacivanje. This time is personal!

 2. Odlican tekst… Kontam da im je dojadilo da prikrivaju koliku moc imaju, pa su poceli i otvorenije da pokazuju besmislenim pricama :D
  Ne bih se cudio ni da su rekli da je bin Ladenovo telo ukrao Michael Scofield iz Zakona Brace…

 3. Po hrišćanskom zakonu i veri samo Bog ima prava dati i oduzeti život. Naučna teologija jednako prihvata 70% nepoznate crne materije svemira i BIG BANG.
  Ali tamo daleko, već u vijetnamskom ratu, neko je usvojio taj Božiji zakon o životu i o smrti izrazom – terminate with extreme prejudice.

 4. Ameri! Tako su muvali i sa Rozvelom! Sta su sve pravili od jednog vasionskog broda? Te se pricinilo ljudima, te meteoroloski balon, te… A sada bacili Osamu u more!? Pa na Google Earthu su mogli da vide da je more od tog Abotabada (ako uopste postoji) udaljno 1500 kilometara! Koji to helikopter leti 1500 kilometara (a mozda i vise, ako Osamu nisu bacili u plicak, vec malo dalje od obale). Ako su hteli da budu uverljivi, bolje da su rekli da su ga bacili na Himalaje, koji su svega par stotina kilometara!

 5. Ponosni su oni i na holocaust.
  http://www.youtube.com/watch?v=o3K_E_QKJIo
  Malena Kim Phuc je preživela, često je i na ulici sretnem, voli da se nasmeši…

 6. A i ono kao kobajagi kad su sleteli na Mesec, pa im se kao vijore zastave…

 7. Dobar je deo “zašto nema video snimka njegovog ubistva na Youtube-u”

 8. ”Ako je vest lazna, ne znaci da nije tacna”, izjavio je nedavno na TV autor ovog teksta. Tekst je krunski dokaz ove tvrdnje… Fenomenalno!

 9. Moj drug Milan je cuo da je Bin Ladina ubio Chuck Norris…

 10. Razocaranje, a ne razocarenje, inace odlican tekst, Viktore…

  • oba su ispravna po pravopisu. ivan klajn u “rečniku jez. nedoumica” preporučuje “razočaranj” kao lepši oblik.

 11. Ziv je Osama, mrtav nije….tako mi Tita i partije

 12. Najkompetenniji teoretičar zavere na našim prostorima je Ljubodrag Duci Simonović, a on je izjavio: “Tačno je da je sahranjen u moru, ali namerno su izostavili podatak preciznog mesta sahrane, a ja ću vam reći da je to Bermudski trougao.To znači, zapravo da se Osama samo osamio, a nedvosmislen dokaz za to je njegovo ime – Osama.”

 13. Одавно нисам прочитао глупљи текст. Гори је чак и од оног са Шешељем. Дајте људи, немојте срозавати овај сајт тако, били сте одлични.

 14. Volim da vidim kako se uvek kroz tekstove ovog i sličnog tipa provlače sitne stvari poput navlačenja običnog čitaoca na to da pomisli da su teoretičari zavere u stvari neki ludaci koji nisu izašli iz kamenog doba ^^…
  Zapravo, to je jedan mali procenat ljudi u svetu koji se zaista zapitao šta se zapravo radi na globalnom nivou i među njima ćete naći uglavnom učene ljude, baš nasuprot glupostima koje šire narodne mase gutaju po javnim medijima, tekstovima ovog tipa (jeftinog humora) i ostalih budalaština koje plasiraju moćnici iz raznih zemalja širom sveta…
  Toliko od mene, pozzz svima

 15. Da ne bi bilo zabune, želim samo da dodam da mojim prethodnim komentarom nisam hteo da bilo kako uvredim autora ove rubrike, ili sam njuz, već sam želeo da iskomentarišem kako je u našoj zemlji jedino ovakav vid zabave preostao (naravno, onima koji se istom zadovoljavaju, što sa mnom nije slučaj)…

 16. Uhvatili Peru za Đoku i povukli ga do Arabian Sea da se ‘ground zero’ obraduje.
  Svaki doktor legalne medicine zna koliko vremena treba za ove minimalne analize.
  Analiza krvi: 60-120 min.
  Analiza zuba: 24-48 h.
  Analiza DNK: 14-21 dana.

 17. Kako oni ubijaju nevine žrtve njihovih osvajačkih prohteva, moj prilog je poduži ‘interview’ od 27 minuta i 8 sekunde za English speaking people:
  http://youtu.be/Xhz2gCnhr-I
  Preživela Kim Phuc kaže da ni muškarca (boy friend) ni dece u životu nije htela da ima i da se svaki put kad ugleda njenu izgorelu i bledu boju kože pita: Zašto mene?
  Dogodilo se to 8. juna 1972. godine. Kim Phuc radi za UNESCO i često se vidimo.
  http://youtu.be/7oKabmpHKDI
  (Tornado je ovih dana vratio milo za drago.)

 18. Najnovije otkriće od jutros :
  …kod Bin Ladena pronađen mobilni telefon na kome je bila poslednja poruka:

  “Ko se nije sakrio magarac bio.” Pozdrav. Ratko.

 19. “Na ovome svetu, mogu da kazem sto se desava to nije istina, mislim na ovome svetu sto bih naglasio da propaganda, sto vecina kazu da u ovome, nije istina”

 20. Dobro jutro svima koji su se probudili i zbunjeni poceskali po glavi!
  A onima koji jos spavaju teskim hipnotickim snom (uzrokovan sa tv,novine,radio, vrtici, skole,fakulteti i slicne kontrolirane ustanove iz “sistema pravne “demokratske” drzave) zelim sto prije Dobro jutro tako da ova nocna mora sto prije zavrsi. razmisljajte o tome kad je neka vjest izasla, u koje vrjeme, od koga je dosla, sta izaziva kad se cita, ko je “okrivljen” i koliko dugo se o tome pise. Bacaju nam kosti ko psima da trcimo za njom a da bi mogli nesmetano mogli radit. koriste “lego” sisteme koje samo kopiraju u lazne demokratske drzave tako da mogu lakse upravljati i kontrolirati. Sve demokratske “vlade” su umrezene u isti lego sistem i ponavljaju ko papige iste stvari. I naravno imaju mikrosoft operativni sistem i kao slag na kraju privatnost je zagarantirana (da smo ovce u toru koje cekaju sisanje)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix