njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

23. mar. 2019

Teoretičari zavere uvereni da je Munchmallow ravan

BEOGRAD, 23. mart 2019, (Njuz) – Teorija o ravnom Manču dobija sve više pristalica u Srbiji, iako se vekovima verovalo da Manč može biti samo okrugao.

Kako saznajemo, sve veći broj teoretičara zavere ubeđen je da je Manč oduvek bio ravan, naročito nakon tvrdnji nekolicine kupaca da su svojim očima videli ravni Manč.

– Godinama nas drže u mraku i tvrde da je teorija o ravnom Manču neodrživa – kaže za Njuz Stanoje Ravnić, geodet i astrolog sa Instituta za kolačasta tela iz Sremske Kamenice – Prava istina se krije od nas, i mi godinama živimo u toj nametnutoj realnosti gde nekakvi “naučnici” tvrde da je ovaj slatkiš po svojoj prirodi okrugao i da nema nikakvih dokaza da je ravan. Ja već odavno pričam da je Manč ravan i da se, kada gledate preko horizonta ovog kolača, ne vidi nikakvo zakrivljenje i sada napokon mogu da kažem da nisam lud i da sam u pravu – napominje on.

Ostali teoretičari zavere takođe tvrde da su sve druge fotografije sferičnog Manča “manipulacija fotografijama koja se može izveti u Fotošopu”, kao i da je “ravnoća Manča bila inspiracija za mnoge svetske građevine, poput Stounhendža, majanskih hramova ili egipatskih piramida”.

Pojedini stručnjaci se ne slažu, sa tvrdnjom da bi teorija o ravnom Manču poremetila nauku o biskvitima kakva je sada.

– Sva naša čula nam govore da je Manč okrugao, a naročito čulo ukusa – kaže Nada Oblić, teoretičarka za sferične čokoladne oblike sa Univerziteta u Crvenki – Ako je Manč ravan, šta se onda nalazi sa druge strane? Još jedna ravnina? To bi bilo besmisleno, kao neki dupli Manč. Šta će se desiti kad stignemo do ivice Manča? Za to nemaju objašnjenje, je li? Šta je ispod, četiri slona koji drže ravni Manč, a koji stoje na leđima velike kornjače? Pa još su drevne civilizacije znale da je ovaj slatkiš okrugao, kao što Bog zapoveda – zaključuje ona.

Prema poslednjim nezvaničnim saznanjima, realnost u kojoj postoje oba Manča, i ravan i zaobljen, je moguća, a jake su i šanse da mi upravo živimo u takvoj verziji realnosti, realnosti takozvanog “kvantnog Manča”.

Redakcija Njuza

 1. Siniša kaže:

  Tekstovi o hrani su sve češći….
  Noblice, Munchmallow….
  Da li je to neko od Vas na dijeti?
  Uskoro tekst o bureku i ćevapima..
  Sretno!

  1. Bananica & Bonžita kaže:

   Ma samo znaci da je ovo reklama :)

 2. Lidija kaže:

  Paškanato Krompiroti
  Veoma sam duhovno osnažena činjenicom da konačno neko ponudi ovako studiozan , analitički pristup ozbiljnim temama , inače zanemarenim u turbulentnim vremenima koja nas odvlače od svake suštine . Pre nekoliko meseci prestalo je štampanje časopisa Miki Maus (ex Mikijev zabavnik) , Politikin zabavnik se pokvario , šta reći do malo je reći mnogo ste dobri .
  Osoba koja je mislila da vetar duva jer se lišće mrda

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *