nazad na vrh

Termin derbija pomeren zbog obaveza huligana

Huligani moraju da provere da li nešto imaju tog dana

BEOGRAD, 2. april 2018, (Njuz) – Termin odigravanja poslednjeg ovosezonskog “večitog derbija”, u kome će fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmeriti snage u borbi za titulu, pomeren je zbog obaveza huligana.

Meč koji je prvobitno trebalo da bude odigran u sredu 11. aprila pomeren je, a kao moguć termin predložen je 14. april, ali su huligani saopštili da će naknadno potvrditi da li im to vreme meča odgovara ili možda imaju od ranije neke zakazane obaveze.

– Svima nekad iskrsnu neke nepredviđene obaveze, pa tako i nama. Šta je to sad kao neki problem? Nije bitno šta imamo, ali je bitno da ne želimo da propustimo meč, da se tučemo, što međusobno, što sa murijom, da palimo tribine, a bogami, možda i da prekinemo meč ako nam rezultat nije po volji – kaže jedan od huligana, koji je zamolio FSS da im da nekoliko dana da provere u tefteru da li imaju već nešto dogovoreno.

Iz Fudbalskog saveza Srbija kažu da će ubuduće više voditi o planovima huligana kako se ova situacija ne bi ponovila.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Kasne kolege iz Hrvatske?

  2. Nije bitno zbog koga je promenjen termin, bitno je da ”derbi” ne bude radnim danom, jer tada naša sposobna milicija napravi potpuni haos potpunim zatvaranjem Bulevara Oslobođenja u saobraćanom špicu – kad se svi vraćaju sa posla.
    Uzgred, ekipa kod Vuka koja u sačekušama kažnjava pešake, promenila je taktiku i prešla na gerilski način borbe. Ranije su tu bila parkirana i 2 policijska automobila iz kojih se odvijala logistička podrška, a sad se skrivaju iza radnika vukovaca i odatle udaraju onda kad se najmanje očekuje.
    U svakom slučaju, treba zaraditi pare za te stanove od 500 evra/m2.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix