Huligani moraju da provere da li nešto imaju tog dana
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

02. apr. 2018

Termin derbija pomeren zbog obaveza huligana

BEOGRAD, 2. april 2018, (Njuz) – Termin odigravanja poslednjeg ovosezonskog “večitog derbija”, u kome će fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odmeriti snage u borbi za titulu, pomeren je zbog obaveza huligana.

Meč koji je prvobitno trebalo da bude odigran u sredu 11. aprila pomeren je, a kao moguć termin predložen je 14. april, ali su huligani saopštili da će naknadno potvrditi da li im to vreme meča odgovara ili možda imaju od ranije neke zakazane obaveze.

– Svima nekad iskrsnu neke nepredviđene obaveze, pa tako i nama. Šta je to sad kao neki problem? Nije bitno šta imamo, ali je bitno da ne želimo da propustimo meč, da se tučemo, što međusobno, što sa murijom, da palimo tribine, a bogami, možda i da prekinemo meč ako nam rezultat nije po volji – kaže jedan od huligana, koji je zamolio FSS da im da nekoliko dana da provere u tefteru da li imaju već nešto dogovoreno.

Iz Fudbalskog saveza Srbija kažu da će ubuduće više voditi o planovima huligana kako se ova situacija ne bi ponovila.

Bane Grković

  1. Sinida kaže:

    Kasne kolege iz Hrvatske?

  2. scoby kaže:

    Nije bitno zbog koga je promenjen termin, bitno je da ”derbi” ne bude radnim danom, jer tada naša sposobna milicija napravi potpuni haos potpunim zatvaranjem Bulevara Oslobođenja u saobraćanom špicu – kad se svi vraćaju sa posla.
    Uzgred, ekipa kod Vuka koja u sačekušama kažnjava pešake, promenila je taktiku i prešla na gerilski način borbe. Ranije su tu bila parkirana i 2 policijska automobila iz kojih se odvijala logistička podrška, a sad se skrivaju iza radnika vukovaca i odatle udaraju onda kad se najmanje očekuje.
    U svakom slučaju, treba zaraditi pare za te stanove od 500 evra/m2.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *