njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. jan. 2023

Tetka iz Kanade poslala Vulinu 200.000 evra kad je videla cene u srpskim marketima

BEOGRAD, 10. januar 2022, (Njuz) – Tetka supruge Aleksandra Vulina poslala je tom političaru 200.000 evra iz Kanade kako bi mogao da se izbori sa vrtoglavim rastom cena u srpskim trgovinama.

Galopirajuća inflacija već neko vreme stvara velike probleme građanima Srbije, a izuzetak nije ni direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin. Izvor blizak ovom političaru rekao je za Njuz da je i on zabrinut za egzistenciju, a ta briga naročito dolazi do izražaja kada ode u redovnu nabavku.

– Svaki put kada se vrati iz nabavke Aleksandar negoduje i rezignirano ponavlja “U ovoj zemlji pošten čovek ne može da preživi!”, “Sve poskupljuje non-stop, a plate iste!” i “Šta nam rade!” Čak je bio naložio i nekolicini agenata da ispitaju zašto namirnice toliko poskupljuju, ali ta istraga nije daleko odmakla – kaže sagovornik Njuza.

Prema njegovim rečima, Vulin se na kraju požalio i tetki u Kanadi. On je, kako je sam rekao, njoj na Vajberu poslao sliku računa iz marketa i pitao je kakve su cene u Kanadi, na šta je ona rešila da mu pomogne.

– Aleksandar mi je rekao da je tetka bila toliko šokirana da je odlučila da mu pomogne iznosom od 200.000 evra, da mu se nađe za trošak kako bi mogao nekako da premosti ovu godinu. On u početku nije želeo da uzme novac, ali kada mu je još i pukla cev u stanu i vodoinstalater mu za popravku uzeo 8.000 dinara, prelomio je i odlučio da ipak prihvati pomoć – naveo je naš izvor.

On je zaključio da je, međutim, sada upitno da li će i ta velikodušna biti dovoljna jer je nekoliko hiljada evra već potrošeno u marketima i na pijacama samo tokom priprema za praznike, a tetka sigurno neće moći ponovo da pomogne bar u narednih godinu dana.

Nenad Milosavljević

  1. Баш Рђа kaže:

    Срам вас било, оваквог сте човека нашли да фалсификујете: https://www.youtube.com/watch?v=cYo9rhfqLsY

  2. Владимир Николић kaže:

    Баш лепо кад тетка улети са парама, беше Јовањица се зове, мало тетки припомогнеш и видиш резултат.
    Добро се добрим враћа.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *