njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. apr. 2011

Tim koji je pronašao Dražin grob uskoro počinje potragu za Atlantidom

Ceo svet jedva čeka da srpski tim pronađe Atlantidu

BEOGRAD, 29. april 2011, (Njuz) – Komisija Ministarstva pravde Srbije koja je pronašla mesto na kojem je sahranjen Draža Mihajlović unajmljena je da obavi potragu za nestalim kontinentom Atlantida, saznaje Njuz iz dobro obaveštenih izvora bliskih Ministarstvu.

Komisija će se, posle skeniranja terena na Adi Ciganliji u potrazi za Dražinim grobom, na molbu američke Bele kuće zaputiti prema oblasti u Atlantskom okeanu za koju se pretpostavlja da se negde u njoj nalazi misteriozni kontinent Atlantida.

– Američka strana pratila je potragu za Dražinim grobom i bili su fascinirani kada smo uspeli da razrešimo misteriju staru više od 60 godina. Stoga su rešili da stave tačku na mitove o nestalom kontinentu koji je fascinirao čovečanstvo još od Platona i koji je i danas zabavan deci uzrasta do 8 godina, ali i velikom broju ozbiljnih teoretičara zavere – rekao je izvor Njuza.

Prema njegovim rečima, predstavnici američke vlasti kontaktirali su Slobodana Homena, ključnog čoveka srpskog istraživačkog tima, najpre usmeno, a potom i zvaničnim dopisom.

– U dopisu se, između ostalog, navodi da je Beloj kući jako stalo da se na misteriju o Atlantidi najzad stavi tačka jer su spekulacije o tom mitu počele ozbiljno da ugrožavaju značajne državne odbrambene projekte poput Bermudskog trougla, koji se često povezuje sa Atlantidom, time bivajući izložen interesovanju brojnih radoznalaca – kaže sagovornik Njuza.

Bela kuća, prema njegovim rečima, očekuje da će Homenova komisija moći na efikasan način da izvrši skeniranje Atlantskog okeana isto kao što je učinila sa Adom Ciganlijom, iako je reč o terenima koji se drastično razlikuju po konfiguraciji, veličini, broju biciklista i aparata za kokice.

U ministarstvu pravde nismo uspeli da dobijemo zvaničnu potvrdu ovih informacija, ali nam je rečeno da se svakako mogu očekivati novi veliki projekti Homenove komisije. Na pitanje na koje projekte tačno misle, kratko su nam odgovorili „Na one koji su do sada delovali nerešivo“.

Nenad Milosavljević

 1. Mara kaže:

  Da li je moguće da će tim koji je pronašao grob jednog tako svetog čoveka da se zamlaćuje sa traženjem nekakvog nestalog kontinenta? Ovo je sramota za srpski narod. Dražo, ustani iz groba i prokuni ovaj današnji ološ!

  1. Perun kaže:

   Jesi li ti glupa ili vezbas redovno ??? XD

   1. Mara kaže:

    I jedno i drugo. A jesi li ti to previše pametan pa nisi čuo za sarkazam?

    1. Perun kaže:

     Puno ti je trebalo da skapiras “Pametnice” XD

    2. Perun kaže:

     Pa nisi ni ti previse pametna … a meni pricas o sarkazmu …. procitaj opet moj komentar pa zakljuci sama ….. posto si “pametna” xD

     1. Mara kaže:

      Prijatelju, ne sekiraj se toliko. Ja sam glupa, pa sam glupa i ta potresna činjenica je dala ogroman pečat mom životu. Nego, brinem za vas pametne.

    3. Perun kaže:

     Ja nisam rekao da si glupa , to je tvoj zakljucak :D xD Uh sto prosipas tu pamet “brinem za vas pametne” …… xD time si sve rekla ….. al ja brinem za vas najpametnije … vi sto sve znate ….

 2. alisa kaže:

  kakvih budala imaaaaaa joooooooj :D maricu za caricu!

 3. Mara kaže:

  U, jebote. Pa vi me shvatiste ozbiljno. Dobro je, sada vidim da Njuz čitaju samo pametni ljudi.

 4. Vule kaže:

  Maro, ne daj se. To je njuzov duh :)

 5. Mara kaže:

  Jebem ti sarkazam i onog ko mi ga je isporučio! Ispadoh naciJonalista i patriJota!

  1. Filip kaže:

   Ja sam za Maru, a vi kako hocete….

 6. Ljix kaže:

  Evo i mog doprinosa ovoj konstruktivnoj i živahnoj diskusiji! :D

  http://www.youtube.com/watch?v=p4AAnpzqd3A

  1. Aleksandar kaže:

   hahaaaha carinoo !!

  2. Aleksandar kaže:

   lud si majke mi xD

 7. Mara kaže:

  Iiiihaaaaaaaa!
  Dobro bre ljudi, odosmo od teme (još malo pa će o meni pisati umesto o Nataši i Dači, polako ali sigurno dobijam na značaju). Hvala što mi pevate pesme (nije da ne imponuje), ali zaslužio je i pokojni Draža koju pohvalu. Ili bar pesmicu.

 8. Miki kaže:

  Maru za predsednicu!!! :D

 9. Tetka kaže:

  Zar Ameri pored Istražitelja iz Majamija da angažuju Homenovu komisiju? Ja taman htela da predložim da se Istražitelji angažuju da kod nas utvrde ko je za šta nadležan! A možda je i bolje da se izvrši bilateralna razmena stručnjaka, jer kad se ovakve misterije sagledaju objektivno možda je veća šansa da se i razreše… ;)

 10. четник kaže:

  Није вам фора. Спрдајте се мало са павелићем.

 11. Ajvarolog kaže:

  Ovo je spasilo clanak: ”iako je reč o terenima koji se drastično razlikuju po konfiguraciji, veličini, broju biciklista i aparata za kokice” :D :D :D

 12. scoby kaže:

  A sta je sa izgubljenom dolinom Sangri La na Himalajima? Atlantida je suvise lak zadatak za homena, u toku su radovi na njenom otkrivanju ispod (porusenog) poslovnog prostora na svetosavskom platou.

 13. Koja Perot, Suvi Genije kaže:

  Tags: Atlantida, bela kuća, Draža Mihajlović, Grob, Slobodan Homen

  Brate, kakve gromade od tagova… :-D

  Maro, daj neki meil u siframa, da te kontaktiram. Blanko mi se svidjas. :-)

 14. Aleksandar kaže:

  majke mi ste pravi kaludjeri, crko sam od smeha. ali moj komentar o textu je:
  ako su mogli da nadju coveka mogu i kontinent xD

 15. Mirkash kaže:

  Ja mislim da se po redakciji mnogo citao autostoperski vodic..

 16. mamamimi kaže:

  A ja sam čula da će da angažuju Krkobabića kao jedinog živog svedoka postojanja Atlantide. Nego, malo je zaboravan, još se svojevremeno Noje žalio na njega da je zaboravio gde je u barci smestio generator, pa su morali da sede u mraku. Nikad ga nije ni našao, morali su ponovo da ga izmisle.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *