nazad na vrh

Tokom Superboula na video bimu puštena reklama SNS-a

Publici nejasno odakle ova reklama na Superboulu

SAN FRANCISKO, 8. februar 2016, (Njuz) – Tokom jubilarnog 50. Superboula između Denver Brokosa i Karolina Patersa na video bimu na stadionu pojavila se reklama sa sloganom Srpske napredne stranke.

Svi prisutni na stadionu u San Francisku su u drugoj četvrtini imali priliku da na video bimu vide reči “Srbija ide napred” na crveno-plavoj pozadini. Reklama SNS-a bila je vidljiva u prvom reklamnom bloku.

U prvim trenucima publika nije znala o čemu se radi, a onda su shvatili da je u pitanju slogan koji koriste naprednjaci.

Kakva je reakcija publike bila pored malih ekrana, ostaje nepoznato, ali na samom stadionu mogli su se čiti zvižduci i negodovanje, ali i spontani apalauzi podrške.

Na društvenom mrežama odmah se razvila polemika sa pitanjem kako se dogodilo da se reklama Srpske napredne stranke pojavi u najskupljem televizijskom reklamnom terminu na svetu.

Predstavnici NFL lige saopštili su da puštanje reklama nije u njihovoj nadležnosti, te je za reklame zadužena televizijska mreža NBC. U ovoj televizijskoj mreži za sada nisu želeli da komentarišu ovaj događaj.

Premijer i lider naprednjaka Aleksandar Vučić rekao je da američki istražni organi ispituju čitav slučaj.

– Potpredsednik SAD Džozef Bajden mi je rekao da će čitav slučaj biti ispitan do najsitnijih detalja. Videćemo da li se radi o nenamernoj grešci ili sabotaži kako bi reforme koje sprovodimo bile kompromitovane pred našim američkim prijateljima – naveo je Vučić.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: , ,
 1. Sta se Veliki vodja vadi kad je on licno napravio ,,dil” sa novim americkim Skotom – ja tebi dam da odaberes novog ministra vojnog, a ti meni 1/2 minuta reklame na superbowlu!

 2. Reklame SNS-a su se pojavile i na toalet papiru.
  Oni koji su vernici SNS-a bi koristili novine, ali retko u kojim na svakoj strani nije neko iz čela i začelja SNS-a.
  Ne znaju šta da rade.

  • Стварно не разумем докле толика сумња да премијер све што ради, ради у интересу свог народа, и као непоколебиви поштовалац очеве традиције, у тим “приликама” користи флашицу, коњак “Скендербег” 0,5 л.

 3. U je…e 30sec reklama 5 mil. dolara. Sad će da uvedu akcize na marmeladu.

 4. Pa kako vam nije jasno, firma koja je radila promociju naprednjacima je takodje bila zaduzena video bim tokom superboul-a a promotivni materijal sns-a je vereovatno ostao u memoriji miksete… Nema drugog objasnjenja ;)

 5. Malo se vise potrudite kad radite ovakve stvari u Photoshop-u…

 6. Ma ja kupim blinkere- spinere za pastrmku, za zatavom SNS-a su 10 % popusta, a sa likom Luja- 90-tih su 20% pousta. Probam , nista,
  samo grizu neki somovi, veci stomak nego glava.
  Zakljucak, nisu ni somovi vise kao sto se nekada bili. Kace se na svaki zabacaj. Kolega ih kaci na domacu “tirolsku” i “parizer” jer to
  kaze jako vole, vidi se po stomacima, nabrekli.

 7. Da ne bi bilo zvižduka , jer finale superboula gleda ceo svet , sledeće finale će moći gledati samo članovi sns-a .

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix