nazad na vrh

Toma Mona dobio kaskadera za javne nastupe

BEOGRAD, 25. februar 2021, (Njuz) – Vlada Srbije donela je danas hitnu odluku da se Tomislavu Momiroviću dodeli kaskader za sve javne nastupe.

Premijerka Brnabić se tim povodom obratila novinarima i objasnila da je odluka donesena jer su javni nastupi postali previše rizični za ministra građevinarstva.

– Uz ministra će do kraja mandata stalno biti kaskader koji će ga menjati u svim situacijama koje mogu biti opasne po njega. Pod opasnom situacijom, kada je ministar Momirović u pitanju, podrazumeva se bilo koje davanje izjave, bilo da je reč o gostovanju u nekom programu ili obilasku terena. Kaskader će uvek biti tu i uskakaće kako bismo ga zaštitili od eventualnih posledica – izjavila je Brnabić.

Premijerka je navela da je “Toma jednostavno takav, energičan i emotivan”.

– On često ume da preceni svoje sposobnosti jer misli da može sam da izvede nešto dosta zahtevno, poput javnog nastupa, što može biti prevelik rizik. Ja to cenim, ali mislim da je za sve nas bolje da ga sačuvamo od takvih situacija. Ako treba nešto da se kaže kaskader je tu da ga zameni, a Toma će biti tu samo da se slika i osmehuje – rekla je predsednica Vlade.

Prema njenim rečima, Momirović je zamolio Vladu Srbije da sam nastavi da piše svoje tvitove, ali mu je ta molba uslišena tek delimično.

– Procenili smo da bi i to moglo biti opasno, pa smo se dogovorili da njegovo pisanje ograničimo na maksimalno dva karaktera po tvitu, a kaskader će napisati ostatak – zaključila je premijerka.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Pa čekajte, zar nije Tomin kaskader za sve Tomu i postavio tu da bi mogao da ga provlači kroz medije i upućuje na njega kao nekog kome uloga ne pristaje? Jel njegov kaskader sve zna i sve može bolje?!
    A Ana, ko Ana – pravi se da ništa ne zna! Možda bi i ona morala da upiše neku školu? Da se malo obrazuje!

  2. Nista da nauci od Kamene Ane..sa najlepsom frizurom, koja je tajna njene samouverenosti, barem u recitosti…
    Mogao je nesto da skine, i od Drobnjaka, takodje Kamenog kaskadera iz Grdelicke skole glume…?!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix