njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

25. feb. 2021

Toma Mona dobio kaskadera za javne nastupe

BEOGRAD, 25. februar 2021, (Njuz) – Vlada Srbije donela je danas hitnu odluku da se Tomislavu Momiroviću dodeli kaskader za sve javne nastupe.

Premijerka Brnabić se tim povodom obratila novinarima i objasnila da je odluka donesena jer su javni nastupi postali previše rizični za ministra građevinarstva.

– Uz ministra će do kraja mandata stalno biti kaskader koji će ga menjati u svim situacijama koje mogu biti opasne po njega. Pod opasnom situacijom, kada je ministar Momirović u pitanju, podrazumeva se bilo koje davanje izjave, bilo da je reč o gostovanju u nekom programu ili obilasku terena. Kaskader će uvek biti tu i uskakaće kako bismo ga zaštitili od eventualnih posledica – izjavila je Brnabić.

Premijerka je navela da je “Toma jednostavno takav, energičan i emotivan”.

– On često ume da preceni svoje sposobnosti jer misli da može sam da izvede nešto dosta zahtevno, poput javnog nastupa, što može biti prevelik rizik. Ja to cenim, ali mislim da je za sve nas bolje da ga sačuvamo od takvih situacija. Ako treba nešto da se kaže kaskader je tu da ga zameni, a Toma će biti tu samo da se slika i osmehuje – rekla je predsednica Vlade.

Prema njenim rečima, Momirović je zamolio Vladu Srbije da sam nastavi da piše svoje tvitove, ali mu je ta molba uslišena tek delimično.

– Procenili smo da bi i to moglo biti opasno, pa smo se dogovorili da njegovo pisanje ograničimo na maksimalno dva karaktera po tvitu, a kaskader će napisati ostatak – zaključila je premijerka.

Soko Sokolović

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Pa čekajte, zar nije Tomin kaskader za sve Tomu i postavio tu da bi mogao da ga provlači kroz medije i upućuje na njega kao nekog kome uloga ne pristaje? Jel njegov kaskader sve zna i sve može bolje?!
    A Ana, ko Ana – pravi se da ništa ne zna! Možda bi i ona morala da upiše neku školu? Da se malo obrazuje!

  2. voya montoya kaže:

    Nista da nauci od Kamene Ane..sa najlepsom frizurom, koja je tajna njene samouverenosti, barem u recitosti…
    Mogao je nesto da skine, i od Drobnjaka, takodje Kamenog kaskadera iz Grdelicke skole glume…?!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *