nazad na vrh

Toma Mona proslavio Vučićev gol iz penala

BEOGRAD, 7. maj 2021, (Njuz) – Tomislav Momirović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, burno je proslavio gol koji je predsednik Vučić postigao danas iz penala tokom obilaska vakcinacionog punkta na stadionu FK Vrelo.

Kako Njuz saznaje od izvora bliskog Vladi ministar Momirović je, nakon što je odgledao snimak izvođenja penala, povikao “toooo, jebote, tooo majstore”, a onda je istrčao na hodnik i skandirao “Vučiću genije, pa ti si bog”.

– Danas je u zgradi Vlade bilo prilično mirno sve dok jednog trenutka nismo začuli ministra Momirovića kako urla. Pomislili smo da mu se nešto desilo, a onda se čulo “penal jebote, daj ga” i “gooooool”, nakon čega je vikao da je predsednik Vučić majstor, genije i car, trčao je po hodniku, grlio svakog na koga je naišao i pokazivao mu snimak gola. Pominjao je čak i da će zvati Đuku da pale baklje na krovu Vlade – ispričao je ovaj izvor za Njuz.
Na molbu Njuza da prokomentariše proslavu gola popularni ministar je rekao da mu je današnji dan jedan od najsrećnijih u životu.
– Čestitam predsedniku na sjajno izvedenom penalu. Zaista me je impresionirao, pre svega svojom mirnoćom i staloženošću, uprkos pritisku koji nije bio mali, a zatim i načinom na koji je šutirao. Taj udarac ni dva golmana ne bi mogla da odbrane. Sve je uradio fudbalski i inteligentno, onako kako samo on ume. Ne bih sada da sebe ističem u prvi plan, jer smo ovde svi da bismo pričali o tom sjajnom penalu, ali kada je namestio loptu znao sam da će postići gol i rekao sam sebi kada predsednik šutira penal, pa to je penal, jebote – uzbuđeno je je rekao popularni Toma Mona.
Ministar je dodao da mu je ovo prvi penal u karijeri, zbog čega je malo emotivniji, ali i da smatra da najmanje što možemo da učinimo posle ovog važnog gola jeste da budući Nacionalni stadion nazovemo po predsedniku Vučiću.
Nenad Milosavljević
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Normalno je da neko, kome ceo život, karijera, ma sve, zavisi od penala, bude zbog njih ,,ekstra uzbuđen”. Al šta smo svi mi ostali zgrešili da moramo da slušamo te ,,krike ekstaze” i ,,salve oduševljenja” !?

  2. Jirgen Klop viđen u restoranu u Lučanima sa Milovanovićima. Od dobro obaveštenih izvora saznaje se da su pregovori o preuzimanju Mladosti u završnoj fazi. Murinjo je imao preliminarni dogovor sa Napretkom, ali im posao kvari Voždovac čiji veliki adut predstavlja stadion na krovu tržnog centra. Santos Trajal je poslao ponudu Konteu, ali su pregovori zapali u ćorsokak jer Konteova nova supruga ne želi da živi nigde osim u Slanoj bari, zbog čega će verovatno Proleter predstavljati njegov konačni izbor. Zato će Santosovci sledeće godine na klupi verovatno gledati Tomasa Tuhela. Kabel je zagrizao za Poketina, mada je odavno poznata njegova velika želja da sedne na klupu Rada, kome je on tek rezervni izbor, jer su građevinari blizu dogovora sa Gvardiolom.

  3. Cela je Nacija reprezentacija…!! A sav fudbal, spao na dva slova…UB…ubi Boze…!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix