Youtube Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

31. okt. 2023

Toma Nikolić ponovo diplomirao zbog SNS kampanje

KRAGUJEVAC, 31. oktobar 2023, (Njuz) – Nekadašnji predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić ponovo je diplomirao, saznaje Njuz. Prema rečima izvora bliskog vrhu SNS-a Nikolić se na ovaj korak odlučio nakon što je Vučić najavio njegovo učešće u kampanji.

– Sve se desilo iznenada. Nikolić nije uopšte nije razmišljao o novoj diplomi sve dok ga Vučić nije pozvao da se uključi u kampanju. Istog trenutka se bacio na posao i prethodnih sedam dana je iskoristio da ponovo diplomira, ali će ta informacija zvanično biti objavljena tek nakon raspisivanja izbora – ispričao je izvor Njuza.

– Imao je dilemu da li da u ovu kampanju uđe sa novom diplomom ili sa odbranjenim doktoratom, ali se ipak odlučio za običnu diplomu fakulteta jer bi ljudima bilo sumnjivo da je tako brzo doktorirao, dok su na njegova diplomiranja preko noći svi već navikli – objasnio je izvor iz tabora naprednjaka.

Ovaj izvor dodao je i da se zbog kratkog vremenskog roka Tomislav Nikolić fokusirao pre svega na to da što pre diplomira, dok će naknadno odlučiti na kom fakultetu je stekao novu diploma.

Soko Sokolović

  1. Здрава простата kaže:

    Човек је капацитет шта је за њега полагање предмета за које вероватно није ни чуо, напредна је то Србија а и он је још младић у срцу.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *