njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

27. mar. 2013

Tomislav Karadžić: Srećom pa ne pratim fudbal

 

Karadžić uveren da bi se jako nervirao da gleda utakmice Srbije

BEOGRAD, 27. mart 2013, (Njuz) – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da poslednjih meseci skoro uopšte ne prati fudbal, što je veoma dobro jer bi se u suprotnom nervirao i ugrozio svoje zdravlje, saznaje Njuz.

On je napomenuo da smatra da dobro radi svoj posao, a da je u svojoj funkciji dobar jer odbija da gleda utakmice i treninge naše reprezentacije.

– Zna se koja je odgovornost predsednika, u šta, hvala Bogu, ne spada i praćenje mečeva – izjavio je Karadžić – Nakon utakmica naše reprezentacije mnogi građani su veoma nervozni i ne beleže najbolje rezultate na poslu, što bi se možda desilo i sa mnom da gledam utakmice. Ko zna, možda u toj situaciji čak ne bih bio najbolja osoba u Srbiji za ovaj posao.

Karadžić je izjavio da mu je žao što čuje da je srpska reprezentacija slabo igrala u ovom kvalifikacionom ciklusu i da će se potruditi da ovih dana pogleda sve golove.

– Čitam u medijima da neki ljudi idu toliko da daleko da traže Mihajlovićevu ostavku, neki čak i moju, ali sam uveren da bi promenili mišljanje kada bi pokušali da neku drugu osobu zamisle na mom mestu – rekao je Karadžić, napomenuvši da je jednom pokušao da zamisli nekog drugog kao predsednika FSS, ali da mu „ama baš nikako nije pošlo za rukom“.

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  Кара Џић, ал’ кара и Нјуз.

 2. aleksandar kaže:

  ne verujem da mu je stalo do boljih poslovnih rezultata, verovatnije je da je skontao da je baksuz, i da nasi sigurno gube ako on gleda, medjutim, nasi cverglani gube ko god da gleda

 3. Gagi kaže:

  Naučio od Mirka Cvetkovića da se ne miješa u svoj posao…

 4. Hahahah, e spasio se!!!

 5. vladimir kaže:

  Ne prati fudbal presao na gradevinu pa merka parcele po Beogradu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *