Predsednik Srbije nikada nije našao novčić u česnici
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

07. jan. 2016

Tomislav Nikolić našao orden u česnici

BEOGRAD, 7. januar 2016, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić našao je u česnici orden koji treba da simbolizuje sreću tokom cele godine onome ko ga nađe.

Predsednik je, ipak, odlučio da tu sreću podeli.

– Ovo nije samo moja sreća, već sreća svih građana Srbije. Nadam se da se po jutru dan poznaje i da će tokom sledeće godine svi dobiti bar po jedan orden. Još su Tarabići govorili “Doći će dan kada će svaki Srbin na svojim grudima nositi nešto žuto na šta će biti ponosan”, nadam se da će se to proročanstvo ostvariti baš ove godine – naveo je predsednik Nikolić.

Prema njegovim rečima, nikada mu se nije desilo da u česnici nađe novčić, pa je pomalo već počeo da gubi nadu.

– Od novčića sam se već oprostio. Potajno sam se nadao poslednjih godina da ću u česnici naći bar dozvolu za legalizaciju vikendica, ali ovo je prevazišlo sva moja očekivanja. Znam koliko ljude usrećuje kada im ja dodelim orden, ali nikada ne bih očekivao da ću i ja osetiti to ushićenje – rekao je predsednik i zaključio da nije slučajno to što u česnicama nije bilo ničega baš u vreme kada je na vlasti bila Demokratska stranka.

Nenad Milosavljević

 1. vladika valjevSki kaže:

  Konkurencija već deli poklone:
  “Za dve godine plata u Srbiji 500 EUR”
  Beograd na vodi; Knjaževac bez struje – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će prosečna plata za dve godine u Srbiji iznositi 500 evra.
  .
  (Ovaj dečko od dve do dve svake godine od-laže za dve.)
  Ne daj se Tomo, sve što ti crnogorskom precedniku naučno pokradeš mi znamo diplomirano da delimo!

 2. Ja sam kaže:

  A u Begaljici je u cast srpske majke, Arkanove Cece, organizovan koncert u manastiru Rajinovac, pod nazivom Badnje vece.

  1. vladika valjevSki kaže:

   U brojnim univerzitetima sveta ocene idu od -A, A, A+, -B, B, B+, -C, C, C+, -D, D, D+ i tako redom minusi i plusevi mogu biti i u većem broju.
   Te ocene se najčešće dogovaraju u dobrom restoranu među studentima i profesorima.
   Jednako na radnom u vrhunskim firmama sveta postoje tromesečne ocene svakog zaposlenog, što opet znači dogovor neki tokom dugih poslovnih putovanja na profesionalnom usavršenju, seminara u burnim hotelima i drugih “continuing education and professional development”.
   Taj stil savršene colaboracije juri do penzije, često se zove “working to promote the pedagogical integration of (Information Technology) into teaching and learning”, i svako normalno ljudsko biće odbija najbolju ocenu kako bi u dobrom društvu doživotne škole na profesionalnom putovanju što duže ostalo.
   .
   Ovi tvoji galopani bi u oba slučaja dobili ocenu ”ZERO”, mada ta ocena u mojim školama još ne postoji.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Ja mislio da on samo deli, kad ono izgleda da nesto i za sebe zadrzava!

 4. Sp kaže:

  Vučić je u svojoj česnici pronašao kokardu, ali je fotoreporter morao odmah da obriše slike iz aparata. Malo kasnije pronašao je novčić.

 5. Рубљов kaže:

  А у слами испод астала од махагонија у председничком кабинету “испијукао” је џак пун гласачких листића…Машала, њих ће пред Васкрс да отвори…

  1. Sp kaže:

   Prvi put vidim Mašala (u bukvalnom prevodu: Ima Alaha) i Vaskrs, koji svi znamo šta je. Zanimljivo…

   1. Sp kaže:

    *u istoj rečenici

    1. Рубљов kaže:

     Лично је бин зајед донирао сламу за председнички кабинет те је тражио само да се у истој реченици појаве машала и Васкрс, а у свим реченицама на даље, само машала…Како председник и премијер имају безочну жељу да испуне захтев бин заједа гоњени протестантском ватром у себи (тзв. шизофрена религиозност која не зна за једину живу и истиниту веру – Православље), ја ћу безочосност преузети на себе и уперети је противу њих…То значи да неће више бити “машала” у реченици, а Васкрса, како Црњански рече – Нема смрти, има само Васкрса…

     1. Sp kaže:

      Čuvajmo srpski, jer niko drugi neće. A jedan je od retkih jezika na kome možeš u trenutku, ako ti zafali reč da nešto kažeš, izmisliš potpuno novu reč, to jest stvoriš kovanicu i svi će savršeno razumeti šta si hteo da kažeš. A druga stvar, zbog koje sam napisao ovo gore, je što je stvarno počela da mi ide na živce količina tudjica koji guše tako lep i bogat jezik kao što je srpski.

  2. vladika valjevSki kaže:

   Rubljović (pun ki lađa) zbori onaj stari jezik koji više niko ne razume, ali on zna šta je MAHAGONY i ja mu poklanjam LASTIN REP bez eksera:
   – skriveni lastin rep
   – lastin rep slep na jedno oko
   – ravan lastin rep
   – lastin rep na ključ
   – lastin rep kopilac
   – lastin rep fijoke
   – lastin rep na rubu ivice
   .
   Najbolje srpsko drvo (BREST i ORAH) zna trajati 600 godina kao podnožje mosta u vodi, a Vojvodina ga izvozi budzašto. Bagrem se širom sveta zove ACACIA.

   1. Рубљов kaže:

    Талпе од ДУБОВА СТОЛАША, од којих се најљепши луч начинити да, хармонијом се уклинују међусобно, баш како црне и беле дирке клавирске…Ветри ће у њих свирати, киша и сњег ће такт тактити признајући да љепше и милозвучније резонантне кутије на свијету не беше…

    1. vladika valjevSki kaže:

     Hvala bato!
     Još uvek imam BOSE u kitovima i montiram ”twitters and woofers” po starom sa staklenom vunom i dodatkom otpornika na tweetterima.
     Iznad je mala greška, (BREST i HRAST) najduže traju u vodi.

 6. strani placenik kaže:

  Steta nije nasao Lopatu ,
  to bi ga najvise obradovalo.
  Vise srece u sledecem lomljenju.

 7. voya montoya kaže:

  Vojvotkinja Dragica je mesila,zamesila i podmetnula orden,jerbo nije imala sitnog kovanog novca u kuću…Pa se dovinula…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *