njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. nov. 2013

Tomislav Nikolić odlikovao Sampdoriju jer je spasila srpski fudbal

Predsednik Srbije uveren da nikome neće smetati odlikovanje Sampdorije

BEOGRAD, 15. novembar 2013, (Njuz) – Nakon vesti da će selektor fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović u sredu preuzeti Sampdoriju, predsednik Srbije Tomislav Nikolić uručio je popularnom italijanskom klubu orden Orden srpske zastave prvog stepena za naročite zasluge u spašavanju srpskog fudbala.

Nikolić je rekao da je uveren da protiv uručenja ovog ordena neće imati nijednu reč da kažu čak ni oni kojima fudbal nije najvažnija sporedna stvar na svetu.

– Sampdorija i Srbija uvek bili na istoj strani i uveren sam da će tako biti u ubuduće jer je klub iz Đenove ovim hrabrim činom omogućio našim navijačima pravo na nadu i veru u bolje dane kada je u pitanju srpska reprezentacija – naglasio je predsednik Srbije.

– Angažovanjem Siniše Mihajlovića pokazali ste da vam je interes srpskog fudbala na prvom mestu i da ste nam pravi prijatelji jer ne znate za strah kada treba pomoći nekome ko je u nevolji– rekao je Nikolić predstavnicima Sampdorije.

Predsednik Nikolić je dodao i da će on lično, svojim sredstvima izgraditi novi stadion Sampdoriji na svom imanju u Bajčetini ukoliko, pored Mihajlovića, angažuju i predsednika saveza Tomislava Karadžića.

Soko Sokolović

 1. Mickey kaže:

  Tike, tike tačke, nema vise vraćke…!

 2. Zoran Mitrovic kaže:

  Ako se ne varam to ce biti, od uvodjenja ordena 2010. godine. osamnaesti put da je dodeljen ovaj orden. Zasluzeno. Rus Sojgu ga je dvaput dobio.Pa sto ne bi i Sampdorija. Ipak bolje igraju fudbal od svih prethodnih dobitnika. A za gradnju stadiona u Bajcetini treba uvesti obavezan porez na penzije i plate u visini od 20%. Da sto pre bude gotov. Ida uzivamo u fudbalu.A posle cemo u crkvu Svetog

 3. Zoran Mitrovic kaže:

  Moj zadnji komentar nije zavrsen – slucajno sam stisnuo pogresnu tipku. Ovo je zadnja recenica: A posle cemo u crkvu Svetog Tome na pricest.

 4. Tagore kaže:

  Predlažem da 18 stanovnika Bajčetine pre kiše kanonizuju velikomučenog građevinara temelja od nedopečene cigle.

 5. Gagi kaže:

  Konačno u prave ruke!

 6. aleksandar kaže:

  sto bre objavljujete vesti o ovom nikolicu, on je budala

  1. vita_brevis kaže:

   Sram Vas bio, Aleksandre! Nije on budala, mi smo!!!

 7. Milford kaže:

  Dragi precednice ako ste zaboravili Sampdorija je klub iz grada Djenove, grada gde je ne tako davno sahranjen srpski fudbal sramotno losom organizacijom meca izmedju nase i reprezentacije Italije kada se desio presedan u svetu fudbala gde je gostujuci tim kaznjen zbog lose organizovanog meca od strane domacina.
  Sampdorija nam otima trenera koji je podmladio ekipu, konacno postigao formu i naprvio tim za sledece kvalifikacije od koga se puno ocekuje.
  I ovako sam bio protiv izuzetno niskog kriterijuma dodeljivanja orednja u poslednje vreme ali ovo sada je prevrsilo svaku meru, jednom recju SKANDAL!!!

  1. IdiJot kaže:

   Ja se definitivno nadam da tebe neko placa da glumis idiota na ovom sajtu (bez uvrede).

 8. Tagore kaže:

  Priča se da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije biti odlikovani zbog falsifikovanja i prodaje pasoša.
  Izvor: http://www.muslima.com/ ; cena po dogovoru.

 9. Tagore kaže:

  Nedavno udata Tina Turner (73) se odriče američkog državljanstva i veruje da će raditi kao savetnica srpskih vladara, ako dobije falsifikovani pasoš.

  Tek sahranjena, (pre dve godine od droge i alkohola u 79. godini života), Elizabeth Taylor se udavala i preudavala 9 puta, i nije dobila mesto savetnice.
  (Najpametniji 8. muž Lize Tejlor je bio crkveni građevinar bez diplome ili fizikalac Larry Fortensky koga je ona upoznala u Betty Ford Clinic etiličnih duhova.)

 10. Milford kaže:

  Promasio si temu prijatelju, otvori blog o memorarima matorih milfara pa tamo pisi o tome.

 11. gradjanin kaže:

  Nisu odlikovani oni radnici koji su danonoćno radili na gradnji vodovoda, kanalizacije i uvođenja telefonske linije od Kragujevca do imanja gospodina Nikolića posle njegovog dolaska na vlast prošle godine.

  Zahvaljujući njima će uskoro posle završetka gradnje pravoslavne crkve u njegovom skromnom dvorištu moći izgraditi i fudbalsko igralište, heliodrom, restoran za odmor i muzej u kome će predsednik izložiti sva ordenja I uspomene sa svojih putovanja po svetu za vreme svoje vladavine.

 12. Misantropicus kaže:

  Hoce taj novi stadion u Bajcetini postati i nacionalni?

  TOMA FOR PRESIDENT!!!

 13. Tagore kaže:

  Strašno!
  Gospodin Nikolić, najveći domaći pljačkaš banke, uhapšen je danas u beogradskom hotelu Hajat.

 14. celtic kaže:

  Nek sam ovo dočekao: Tagore je upozoren od strane Milforda!!!!
  Redakcijo, bravo na suptilnom antipatriotizmu.

 15. Shumsky kaže:

  šta bre samo orden!
  i vilu da im daju!!!

  1. Misantropicus kaže:

   I to no u naselju Breg, Vrsackom dedinju.

 16. sloboda(n) kaže:

  ovaj odlikuje ko onaj mali kad nabraja u tito i ja koga sve voli. jos da odlikuje onog ludog sto stalno stoji u ulazu…

 17. vita_brevis kaže:

  “Njuz”-ovci: Sv. (velikomučenik, za života) Nikolić, je takva intelektualno-moralno-politička(-za po kući), gromada, da je sam On dovoljan da, u svojim svakodnevnim delatnostima, ispuni sva sredstva informisanje, a ne jedan j..eni “Njuz”!

 18. vita_brevis kaže:

  Izvinjavam se, ne pomenuh Svetog Acu Zlatoustog!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *