njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

21. dec. 2013

Tomislav Nikolić odlikovao sebe jer je postao počasni građanin Čačka

"Danas vas odlikuje Srbija", rekao je Nikolić dok je sebi dodeljivao orden

BEOGRAD, 21. decembar 2013, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uručio je sebi Orden srpske zastave prvog stepena jer je dobio zvanje počasnog građanina Čačka. Nakon ovog čina predsednik Srbije je fotografiju odlikovanja postavio i na svom Tviter nalogu.

Predsednik Srbije je dodao da su razlog ove odluke “njegove izuzetne zasluge u naporima da ispuni uslove neophodne za dobijanje zvanja počasnog građanina jednog grada u Srbiji”.

– Čačak i Srbija su uvek bili na istoj strani i tako će biti i ubuduće – rekao je predsednik Nikolić uručujući orden samom sebi.

Nikolić je naglasio da Srbija ima svoj put “jasan i opredeljen” i da je na tom putu potrebna pomoć svih gradova, ali da bi ga bilo teško izvesti da nije “ovakvog Čačka- današnjeg Čačka”.

– Danas vas odlikuje Srbija – istakao je Nikolić obraćajujući se sebi tokom odlikovanja. On je naveo da njegovo prijateljstvo prema Čačku i njegovim građanima nikada nije bilo sputavano niti je bilo dovedeno u pitanje.

Nikolić je rekao da se nada da protiv uručenja ovog ordena neće imati nijednu reč da kažu ni oni koji, kazao je, budno motre da mu njemu lično nadju neku grešku.

– Bog je hteo da dođem u poziciju da ispravim neku od grešaka svojih prethodnika, a da onima koji dolaze iza mene ne ostavim previše grešaka. Moram da istaknem da sam jedva dočekao priliku da se odužim sebi za sve što sam učinio za svoju državu – izjavio je Nikolić tokom ceremonije.

Kako Njuz nezvanično saznaje Tomislav Nikolić je odlučio da sledeći orden uruči gradu Čačku zbog toga što je zvanje prvog počasnog građanina dodelio predsedniku Srbije.

Soko Sokolović

 1. aleksandar kaže:

  a nakon dodele ordena, precednik
  je kreno u kupatilo dopere zube,
  i vido da mu nema papuca…

  …kadi je naso, jako im se obradovo
  i dodelio im po orden, jer su uvek
  bile uz precednika srbie u trenucima
  njegovi najvazniji odluka,
  kao i tomovaca, jel…

 2. Ja sam kaže:

  Ma pusti Cacak.
  Kada ces ti Tomo da budes pocasni seljak Jagodine?

  1. aleksandar kaže:

   stvarno, orden ili pocasno gradjanstvo je
   pchkin dim u odnosu na vostanu figuru.

   na koga bi licila grobar tomina vostana figura u jagodini?

 3. Dem Bond 007 kaže:

  Pa nema kome više nije dodelio, jedini je on ostao !!!

 4. Nesa kaže:

  Doci ce valjda i taj dan kad budes dodeljivao orden Lazi Lazarevic,za sobu od gume koju ces dobiti.

 5. Djem Bond 007 kaže:

  Pa on je jedinio ostao kome nije dodelio orden!!!

 6. ehm kaže:

  E, pa ovo je stvarno lepa vest.Veoma me veseli kada vidim da je jos jedan grad na nasoj strani i da ce stati iza nas i nasih vekovnih stremljenja.
  I da ce nas podrzati ka nasem putu, gde god on bio
  I da nikada nece priznati kosovo (kosmet).

  Nadam se da ce i Ministar spoljnih poslova uskoro otici u zvanicnu i prijateljsku posetu gradu Cacku i preneti nase misljenje o vekovnoj saradnji Cacka i Srbije i kako smo oduvek bili na istoj strani

 7. Ljovisna kaže:

  Ovo je vrhunac španske serije čiji je glavni lik Tomas…… mislim da se opet počeo preterano družiti sa tomovačom….sve je pobrkao…. nebi me čudilo da opet ode u Bosnu da se izvinjava a ni oni ljudi ne znaju za šta…. :D

 8. vita_brevis kaže:

  Uobičajeno: patetično, nazalno: “Čačak je moj drugi grad!”

 9. ShqiperiaRepublikaKosova kaže:

  Kada sam bio u lov u Namibiju, Botswanu, Zimbabweju , Mozambik i Swaziland na južnoameričkom kontinentu ni Desmond Tutu nije bio pozvan, ali mi smo se nekako natovatili sami.
  Obamu nisam ni prepoznao jer, pa razumete vi mene, ja kao poznata ličnost nisam ni dužan činiti razliku boja kože u Južnoj Americi.

  Ma čekajte, molim vas, ko kaže da ja nikada u Južnoj Americi nisam bio, hello, hello, prvi savetniče, donesi mi cigaru iz Havane i kaži mi gde ja još nisam bio, oh my Gad?!

 10. Aleksandar Hejter kaže:

  Овај човек је спасао српску индустрију, да није њега Железара Смедерево би одавно стала.

 11. Tagore kaže:

  Molimo redakciju NJUZ-a za uveličani poster velikana!

  (Unapred zahvalna srpska dijaspora iz Crne Gore, Albanije, Rumunije, Makedonije, Bugarske, Grčke, Kipra, Rusije i Sočija.)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *