nazad na vrh

Tomislav Nikolić pomilovao „Ubice moga oca“

Serija Ubice mog oca je pmilovana pred sam kraj mandata predsednika Nikolića

BEOGRAD, 21. april 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je danas ukaz o pomilovanju serije “Ubice moga oca“. Prema rečima Nikolića serija je pomilovana jer se još uvek ne zna ko su ubice oca glavnog lika u seriji i samim tim ne postoji osnov za krivično gonjenje prvih 10 epizoda.

– Iako je u finalu prve sezone delovalo da su sve tajne otkrivene, da su krivici uhapšeni, da je rasvetljeno ubistvo Milice Despotović mi i dalje nemamo odgovor na ključno pitanje, a to je ko je ubio oca lika kog tumači Vuk Kostić. Svako od nas, nakon prve sezone, ima teoriju o tome ko bi to mogao da bude, ali niko nema dokaze. Pošto je to ubistvo i bilo osnovni razlog za hapšenje smatram da, sve dok se ne otkrije ko stoji iza ubistva oca inspektora Đorđevića, serija ne može i ne sme da bude u zatvoru – izjavio je Nikolić za Njuz povodom pomilovanja.

– Najavljena je i druga sezona, ko zna možda će ih biti i više od dve, i kada se sve te okolnosti uzmu u obzir smatram da treba sačekati sa krivičnim gonjenjem i presudama dok se serija ne završi i dok se sve ne razreši. Apelujem na nadležne organe da sve sezone serije pažljivo pogledaju i pre nego što primene odgovarajuće zakonske mere – rekao je predsednik.

Nikolić je dodao i da će odlikovati RTS zbog odluke da reprizira seriju odmah nakon premijernog prikazivanja.

– RTS je tim potezom u velikoj meri pomogao istrazi – objasnio je predsednik svoju odluku.

Soko Sokolović

 1. A cujem i da AV nece stati dok ne otkrije ko su ubice njegovog politickog oca…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. A jos tece 48 sati,kada su sinhronizovanom akcijom Premijera i Ministra,najavili otkrice i privodjenje Institucijama Insinuacija,ubicu pevaljke iz srpske geografske oblasti Krnjaca…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Ako želi da mirno živi svoj ,,postpredsednički” život tomi bi bolje bilo da potpiše naloge za hapšenja!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Predsednik je odlikovao seriju Bolji život, jer se ona prikazuje bez obzira što mu je život predsednika bio mnogo bolji nego onaj što ga čeka.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Nazalost, istinu je sa sobom poneo rahmetli Vlajko Stojiljkovic a u nedavno objavljenom oprostajnu pismu slucajno je obrisan taj poslednji pasus zajedno sa misterioznim aksiomom trinaestog horoskopskog znaka. Avaj.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. I naš Toma je glumio predsednika u jednoj našoj krimi-tragi-komediji ali nažalost kao glavni glumac nije dočekao novu sezonu ,a neće imati ni reprizu.Serija se zove “Srbija u zoni sumraka” gde je za predsednika an gažovan novi glumac daleko uverljiviji i emotivniji u glumi Tomin učenik lično.Tako su na žalost(Tominu) odlučili scenaristi iz CIA -e.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix