Serija Ubice mog oca je pmilovana pred sam kraj mandata predsednika Nikolića
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

21. apr. 2017

Tomislav Nikolić pomilovao „Ubice moga oca“

BEOGRAD, 21. april 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je danas ukaz o pomilovanju serije „Ubice moga oca“. Prema rečima Nikolića serija je pomilovana jer se još uvek ne zna ko su ubice oca glavnog lika u seriji i samim tim ne postoji osnov za krivično gonjenje prvih 10 epizoda.

– Iako je u finalu prve sezone delovalo da su sve tajne otkrivene, da su krivici uhapšeni, da je rasvetljeno ubistvo Milice Despotović mi i dalje nemamo odgovor na ključno pitanje, a to je ko je ubio oca lika kog tumači Vuk Kostić. Svako od nas, nakon prve sezone, ima teoriju o tome ko bi to mogao da bude, ali niko nema dokaze. Pošto je to ubistvo i bilo osnovni razlog za hapšenje smatram da, sve dok se ne otkrije ko stoji iza ubistva oca inspektora Đorđevića, serija ne može i ne sme da bude u zatvoru – izjavio je Nikolić za Njuz povodom pomilovanja.

– Najavljena je i druga sezona, ko zna možda će ih biti i više od dve, i kada se sve te okolnosti uzmu u obzir smatram da treba sačekati sa krivičnim gonjenjem i presudama dok se serija ne završi i dok se sve ne razreši. Apelujem na nadležne organe da sve sezone serije pažljivo pogledaju i pre nego što primene odgovarajuće zakonske mere – rekao je predsednik.

Nikolić je dodao i da će odlikovati RTS zbog odluke da reprizira seriju odmah nakon premijernog prikazivanja.

– RTS je tim potezom u velikoj meri pomogao istrazi – objasnio je predsednik svoju odluku.

Soko Sokolović

 1. Mastaba kaže:

  A cujem i da AV nece stati dok ne otkrije ko su ubice njegovog politickog oca…

 2. voya montoya kaže:

  A jos tece 48 sati,kada su sinhronizovanom akcijom Premijera i Ministra,najavili otkrice i privodjenje Institucijama Insinuacija,ubicu pevaljke iz srpske geografske oblasti Krnjaca…

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Ako želi da mirno živi svoj ,,postpredsednički” život tomi bi bolje bilo da potpiše naloge za hapšenja!

 4. ZoinMihailo kaže:

  Predsednik je odlikovao seriju Bolji život, jer se ona prikazuje bez obzira što mu je život predsednika bio mnogo bolji nego onaj što ga čeka.

 5. Трумп kaže:

  Nazalost, istinu je sa sobom poneo rahmetli Vlajko Stojiljkovic a u nedavno objavljenom oprostajnu pismu slucajno je obrisan taj poslednji pasus zajedno sa misterioznim aksiomom trinaestog horoskopskog znaka. Avaj.

 6. Malo mnogo kaže:

  I naš Toma je glumio predsednika u jednoj našoj krimi-tragi-komediji ali nažalost kao glavni glumac nije dočekao novu sezonu ,a neće imati ni reprizu.Serija se zove “Srbija u zoni sumraka” gde je za predsednika an gažovan novi glumac daleko uverljiviji i emotivniji u glumi Tomin učenik lično.Tako su na žalost(Tominu) odlučili scenaristi iz CIA -e.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *