nazad na vrh

Tomislav Nikolić sa sinovima počeo pripreme za rat kopanjem rovova oko svojih vikendica

Neće biti odmora dok rovovi ne budu iskopani, poručuje predsednik

BEOGRAD, 17. januar 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, zajedno sa sinovima Radomirom i Branislavom, počeo je jutros pripreme za rat i odbranu Kosova kopanjem rovova oko svojih vikendica na obali Save iza novobeogradskog Bloga 45.

I pored hladnog vremena i niske temperature, predsednik Nikolić je, kako kaže, ovim gestom hteo da pokaže da je Srbija spremna i da neće ustuknuti ni pred čijim pretnjama i pritiscima dok je on na njenom čelu.

– Rekao sam da ću biti prvi koji će braniti Srbiju i srpstvo, da će moji sinovi biti među prvima, i to danas pokazujemo – istakao je predsednik Nikolić u razgovoru sa novinarima, sve vreme ne prestajući da krampom udara po smrznutoj zemlji.

Prema njegovim rečima, plan je da do sutra ujutru rovovi budu iskopani oko obe vikendice, nakon čega će uslediti druga faza priprema.

– Neće biti odmora dok rovovi ne budu iskopani, a posle toga sledi postavljanje džakova sa peskom, pravljenje osmatračnica i bunkerskih utvrđenja – rekao je Nikolić.

Na pitanje novinara zašto je pripreme za rat počeo kopanjem rovova oko vikendica na Savi, a ne oko kuće u rodnoj Bajčetini, Nikolić je rekao da su bezbednosne procene pokazale da to ne bi bio dobar potez, jer je Bajčetina mnogo bliža Kosovu od Savskog nasipa.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Eh, bar da hoce da bude prvi sa sinovima, koji ce zapucati na kosovu. A sa njim, i Alek, vulin, tadic, dacic, bajatovic, raznorazni DR, i svi njima slicni. A kad zavrse, onda hrvatska, pa makedonija, CG, i na kraju slovenija. Da ispune ono: “srbija do tokija”.

  Mislim da bi posle tih ratova, Srbija postala mnogo bolja i uredjenija zemlja.

 2. Eh, lopata… Prva ljubav zaborava nema.

 3. Toma, da li zbog profesionalne deformacije, kopa neke cudne rovove-dva metra duge, 80 cm siroke i 1, 5 m duboke.
  A Dragica, Kosovka devojka, kuva rakiju i plete markirane vunene carape.

  • Ma ne kopaju oni rovove rata radi, vec traze zakopanu tominu diplomu, a trazice je toliko dugo dok ne prokopaju kanal do Soluna… a i dalje.

 4. Sad ce Kinezi da postave brzu prugu, do vikendica.
  Pa ce onim lepim uslikanim vozicem da im se doprema Leba i Dzebane , do Djurdevdana
  A kad olista odose oni u Ajduke

 5. Rovove il'grobove? Ko je tu pogrešio ? Planeri , izvođači ili izveštači? Molim da se to proveri!

 6. I povede malog Radoicu!

 7. I tu ce nas biti i muciti…e moj konjicu beli…odosmo u materinu.!

 8. A šta drugo od debila očekivati

 9. Ni njuz net nije vičono što je nekad bio!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix