njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. aug. 2012

Tomislav Nikolić začuđen što mu kum nije došao na useljenje

Šešelja ipak poslao Nikoliću poruku "Čekaj samo da ti dođem!"

BEOGRAD, 30. avgust 2012, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uselio se u predsedničku rezidenciju u Užičkoj 23. Iako je od useljenja prošlo već nekoliko dana, Nikolića još uvek nije posetio njegov kum Vojislav Šešelj.

Nikolić otkriva za Njuz da ga je ovo dosta iznenadilo, jer je običaj da upravo kum bude prvi gost u kući prilikom useljenja.

– Očekivao sam da kum dođe, takav je običaj kod nas Srba. Spremio sam i pečenje i rakiju iz Bajčetine da malo proslavimo, a njega nema, čak se nije ni javio. Ne znam šta je moglo da ga spreči. Da nije nešto ljut – zbunjeno se pita Nikolić, koji kaže da ne veruje da su neki “sitniji nesporazumi koje su imali u poslednje vreme” uticali na njegov nedolazak.

– Normalno je da ljudi nekada imaju nesuglasice, ali one svakako ne smeju da bitno da utiču na odnose, pogotovu ne kada je reč o kumovima – smatra Nikolić.

I pored naših upornih pokušaja da ovim povodom stupimo u kontakt sa Šešeljem, njegov telefon nije bio dostupan. Prema nekim informacijama, Šešelj je ipak Nikoliću poslao poruku: “Čekaj samo da ti dođem!“, čime je nagovestio da će najverovatnije ipak posetiti svog kuma u novoj kući.

Bojan Savić

 1. Mario Kempes kaže:

  Pa normalno da mu nije dosao na useljenje. Pa nije ni on dosao kod njega 2003. kad se Seselj preselio. Koliko sam cuo , mogli su ,cak, da budu i komsije.

 2. amadeus kaže:

  da nije tuzno slatko bih se ismejao…

 3. Bane kaže:

  Mučeni Toma! A toliko se trudio i nije žalio (pošteno zarađenih) para za pečenje.

 4. scoby kaže:

  A zašto da kvari lepu srbsku tradiciju, takoreći Zakon? Ko će kome da smesti, ako ne kum kumu?

 5. Shumsky kaže:

  u mOe sejo se kaže – ako neće kuma, ima ko oće kuma ;)

 6. seksi kaže:

  previse vijesti vezanih za politiku i politicare

  1. mamamimi kaže:

   Pa kad je političara (još malo pa) više od građana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *