njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. okt. 2022

Toplane uz svaki plaćeni račun poklanjaju ćebe

CELA SRBIJA, 21. oktobar 2022, (Njuz) – Sve toplane u Srbiji najavile su da će građani koji redovno izmiruju račune, na poklon dobiti po ćebe.

– Svesni smo da je zbog skoka cena, životni standard građana znatno opao i da je potrošačima sve teže da plaćaju račune za daljinsko grejanje. Zato će svakom redovnom platiši na kućnu adresu stići toplo, udobno ćebence, da može da se njime uvije i zagreje dok ne počne grejna sezona – kaže direktor JKP “Beogradske elektrane” Rade Basta – Ukoliko neko domaćinstvo ima više članova, kao dodatni poklon, dobiće i dnevni planer za korišćenje tog ćebeta – dodao je on.

– Ovim činom, institucije koje građane snabdevaju toplotnom energijom, pokazuju koliko su odgovorne prema svojim korisnicima koji ćute i trpe što račune za daljinsko grejanje plaćaju cele godine iako grejanje dobijaju kad se mi na to odlučimo, odnosno kad nemamo loš dan ili kad neko od nas ne ustane na levu nogu – zaključio je direktor Beogradskih elektrana.

Iz Elektroprivrede Srbije podržali su akciju toplana i najavili još poklona za sve koji redovno izmiruju račune.
– Potrošači koji minimum 6 meseci plaćaju račune, dobiće ručno pletene Sirogojno čarape, a oni koji to rade celu godinu, dobiće i Sirogojno džemper. Za one koji najviše uštede električnu energiju, u vremenu kada ona postaje deficitarna, spremili smo grejalicu na poklon – kaže direktor EPS- a Miroslav Tomašević.

Kako saznajemo, i iz Vlade Srbije spremaju poklone za sve građane koji, nakon što u prodavnici završe kupovinu, ne opsuju “nosite se svi u majčinu sa cenama”, tako da, kako kažu iz vlade, “pristojna Srbija u narednom periodu može da očekuje brojna sjajna iznenađenja”.

Miroslav Vujović

  1. Kec iz rukava kaže:

    Е овако слично ми је било пре неко вече.

  2. voya montoya kaže:

    EPS ce poklanjati elektricnu cebad, cujem iz pouzdanih izvora…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *