njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. feb. 2011

Toresova žena odbila Terijeve uslove, ništa od transfera

Toresova žena nije pristala na Terijevu klauzulu

LONDON, 1. februar 2011, (Njuz) – Svega dan nakon što su svetski mediji preneli vest o prelasku fudbalera Liverpula Fernanda Toresa u londonski Čelsi za 50 miliona evra, sa Ostrva stižu vesti da ipak neće doći do realizacije transfera zbog Toresove supruge Olale Dominges Liste.

Kako Njuz nezvanično saznaje, iako su pregovori Liverpula i Čelsija bili uspešni, kao i pregovori Toresa sa upravom novog kluba, problemi su nastali u pregovorima Toresove supruge i kapitena Plavaca Džona Terija. Britanski mediji još ranije su pisali da je Terijev prvi uslov kada je postao kapiten Čelsija, bio taj da on lično, pri svakom novom transferu, pregovara sa suprugom ili devojkom novog pojačanja.

Iz izvora bliskih Toresovoj supruzi saznali smo da su ona i kapiten Plavaca bili na ručku u jednom elitnom londonskom restoranu dok je Tores bio na lekarskim pregledima. Svedoci u restoranu, koji nisu bili u prilici da čuju njihov razgovor, kažu da je ona u jednom trenutku lupila šamar Teriju i izletela iz restorana, usput dobacivši novinarima koji su čekali ispred da od transfera neće biti ništa.

Dopisnik Njuza iz Londona zatekao je Džona Terija nakon treninga ispred Stanford bridža, i on je potvrdio da je došlo do komplikacija u pregovorima između Olale Dominges Liste i njega.

– Da, tačno je, Toresova žena nije pristala na jednu klauzulu ugovora na kojoj sam lično insistirao, tako da su se ona i Fernando vratili u Liverpul. Žao mi je što se tako završilo, Toresov transfer bi puno značio klubu i meni lično – rekao je kapiten Čelsija i priznao da već mesecima apeluje na upravu kluba da dovede fudbalera Rome Frančeska Totija.

Dušan Miljković

 1. hahahah, kakva sprdnja sa Terijem.
  Ako, tako mu i treba

 2. jordan kaže:

  Dragisa Binic (za prijatelje Bine), nesto ovako, nikada sebi ne bi dozvolio.
  Zalosno je sto Teri ne uci od boljih.

 3. Vejn Bridz kaže:

  Placite sa mnom jesenje kise, zivot se nastavlja..

 4. Deni.M kaže:

  Volem kuma,al’ volem i kumu,
  Kuma nosi gaćice na gumu…

 5. Teri apeluje na upravu kluba da angazuje Franceka Totija? Pa za to ce im trebati jedno 100-150 miliona evrica ! Salim se naravno ! TOTTI NIJE NA PRODAJU !

 6. TR kaže:

  Toti na leto ide iz Rome pa ti vidi.. :)

 7. tucson kaže:

  ide al u penziju… :D

 8. ekologija kaže:

  Haha, Teri je zaslužio sve prozivke. :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *