Tramp je spreman da podnese žrtve ukoliko će to dovesti do nappretka odnosa između Beograda i Prištine
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

19. dec. 2018

Tramp pozvao Vučića i Tačija da malo izbleje i gledaju smešne klipove na Jutjubu

VAŠINGTON/PRIŠTINA/BEOGRAD, 19. decembar 2018, (Njuz) – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp uputio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Kosova Hašimu Tačiju pisma u kojima je izneo mogućnost da se tri lidera sastanu u Beloj kući kako bi malo izblejali i gledali smešne klipove na Jutjubu.

Tramp je najavio da će se sastanak odigrati ukoliko pregovori između Beograda i Prištine budu vraćeni na pravi kolosek i ako između dve strane bude postignut sporazum.

– Ako se pregovori nastave, spreman sam da izdvojim celo popodne i veče da svi zajedno iskuliramo u Ovalnoj sobi i da gledamo smešne klipove na Jutjubu. Cugu, žu-žu i mini-pice ću ja da obezbedim, a možete i vi da donesete nešto ako vam se baš pije – naveo je Tramp u pozivu.

On je naglasio da ima ogroman 4k televizor od 146 inča i da uopšte neće morati da se stiskaju ispred laptopa.

– Ukoliko postignete sporazum, spreman sam čak i da iskokam kokice. I nemojte da širite, ali ponekad ponesem vazdušnu pušku, pa u kancelariji pucam u kartonske figure Hilari i Bila Klintona, pa ako budete dobri… – naveo je Tramp.

Na kraju pisma Tramp navodi da u procesu pomirenja i normalizacije odnosa u regionu mora biti postignut kompromis i da svako mora da podnese određene žrtve, te da je on lično spreman da na Jutjubu gleda slatke mace i kuce, pa i dečije fejlove, ako će to doprineti boljim odnosima Beograda i Prištine.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *