nazad na vrh

Tramp pozvao Vučića i Tačija da malo izbleje i gledaju smešne klipove na Jutjubu

Tramp je spreman da podnese žrtve ukoliko će to dovesti do nappretka odnosa između Beograda i Prištine

VAŠINGTON/PRIŠTINA/BEOGRAD, 19. decembar 2018, (Njuz) – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp uputio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsedniku Kosova Hašimu Tačiju pisma u kojima je izneo mogućnost da se tri lidera sastanu u Beloj kući kako bi malo izblejali i gledali smešne klipove na Jutjubu.

Tramp je najavio da će se sastanak odigrati ukoliko pregovori između Beograda i Prištine budu vraćeni na pravi kolosek i ako između dve strane bude postignut sporazum.

– Ako se pregovori nastave, spreman sam da izdvojim celo popodne i veče da svi zajedno iskuliramo u Ovalnoj sobi i da gledamo smešne klipove na Jutjubu. Cugu, žu-žu i mini-pice ću ja da obezbedim, a možete i vi da donesete nešto ako vam se baš pije – naveo je Tramp u pozivu.

On je naglasio da ima ogroman 4k televizor od 146 inča i da uopšte neće morati da se stiskaju ispred laptopa.

– Ukoliko postignete sporazum, spreman sam čak i da iskokam kokice. I nemojte da širite, ali ponekad ponesem vazdušnu pušku, pa u kancelariji pucam u kartonske figure Hilari i Bila Klintona, pa ako budete dobri… – naveo je Tramp.

Na kraju pisma Tramp navodi da u procesu pomirenja i normalizacije odnosa u regionu mora biti postignut kompromis i da svako mora da podnese određene žrtve, te da je on lično spreman da na Jutjubu gleda slatke mace i kuce, pa i dečije fejlove, ako će to doprineti boljim odnosima Beograda i Prištine.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix