Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. jun. 2023

Trava na Nacionalnom stadionu biće proizvedena u Jovanjici

BEOGRAD, 28. jun 2023, (Njuz) –Teren na Nacionalnom stadionu dobiće najmoderniju travu koja će biti proizvedena u Jovanjici, saopšteno je iz Vlade Republike Srbije.

– Kontaktirali smo razne proizvođače trave i najbolju ponudu dao nam je poljoprivrednik iz Jovanjice po imenu Predrag Koluvija – kaže ministar finansija Siniša Mali – Ovaj preduzetnik na svojoj plantaži trave za stadione gaji industrijsku travu, koja se koristi samo za sportske svrhe i savršeno odgovara potrebama Nacionalnog stadiona. Kaže da ima sasvim dovoljno trave za fudbalski teren, a jedino što, kako je objasnio, reflektori na stadionu moraju da budu uključeni celu noć, kako bi trava mogla nesmetano da raste – otkrio je ministar finansija Siniša Mali.

Predsednik Vučić reagovao je na kritike da je poljoprivrednik, koji je sklopio posao sa vladom, sumnjiv i da je trava neodgovarajuća za teren.

– Već su se našli neki stručnjaci da kritikuju naš sklopljeni posao sa ovim poštenim preduzetnikom. On nije imao 10 tona stadionske trave, već tonu trave koliko smo ugovorili, a koliko je dovoljno za fudbalski teren. Čak i da je imao, složićete se, nije ništa loše uradio, niti nekoga ubio. Na toj kvalitetnoj travi fudbaleri će igrati veseliji i manje će osećati pritisak zbog utakmice – naveo je predsednik Vučić.

Prema njegovim rečima, u Srbiji su i po ovom pitanju došli do izražaja dvostruki aršini.

– A Englezi kad od svojih poljoprivrednika kupuju travu za razne Vimbldone, Arsenale i ne znam ti ja jos kakve te njihove bogbudisnama, onda ne kritikujete? A cela Engleska pod travom. Mi jednom i eto, ubice smo, kriminalci smo, dobijamo stanove, ja peder. Pa ako sam peder, neka sam, ali Srbija će imati najbolju travu, a vi me ubijte – zaključio je predsednik Vučić i dodao kako neko ko je učestvovao u podkastu kod čuvenog advokata Đukanovića ne može biti loš čovek.

Nenad Milosavljević

“A da li Nacionalni stadion može da nas izvuče iz krize, pročitajte ovde.

  1. Владимир Николић kaže:

    Па ко ће него Колувија трава мора бити од најбољих другара АВ, кажу појединци да је Андреј В. лични гарант квалитета исте .

    1. Баш Рђа kaže:

      Бата ће да обезбеди креч за обележавање линија, најчистији, најфинији, прва рука, холандски креч, може и колумбијски.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *