njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

16. maj. 2013

Troicki pitao svakog putnika u avionu da li misli da je ono bio aut

...

RIM/BEOGRAD, 16. maj 2013, (Njuz) – Poznati srpski teniser Viktor Troicki pitao je danas u avionu na letu Rim-Beograd svakog putnika i stjuardesu “da li i oni misle da je ono juče protiv Gulbisa bio aut?”.

Kako saznaje Njuz, Troicki je još pre doručka počeo svim ljudima koje je sretao da postavlja ovo pitanje. Prva osoba bio je konobar u hotelu koga je, nakon što je tražio makijato, Troicki pitao da li je gledao meč i da li se slaže da nije bilo nikakvog praznog prostora između traga lopte i aut linije?

Nezadovoljan odgovorima koje je dobio u hotelu, taksiju, kao i u kafiću na aerodromu, Troicki je, pre nego što će poleteti avion, krenuo od sedišta do sedišta i svakom putniku postavio ovo pitanje.

– Dosta sam bila zbunjena, pogotovu što ga nisam odmah prepoznala. Rekla sam mu da slabo pratim tenis i da ne znam o kakvom autu priča, kada je pred mene stavio svoj iPad i pustio snimak tog poena. Zamrznuo je sliku i krenuo da mi objašnjava kako se jasno vidi da je loptica zakačila aut liniju – izjavila je Sara Doreta iz Napulja.

Kako Njuz nezvanično saznaje, Troicki je za sutra u 14 časova zakazao konferenciju za štampu na kojoj će, uz 3D analizu spornog poena, pokušati da objasni da je lopta ipak zakačila liniju.

Marko Dražić

 1. TR kaže:

  degenerik težak

 2. Ja sam kaže:

  Neka pita Feliksa.
  On je odozgo imao najbolji pregled igre.
  P.S.
  Ja ne znam da li je bila na liniji ili ne, ali znam da je Ivica na ivici da izgubi ordenje SPC.

 3. Bogdan kaže:

  Sutra ide kod Firčija da zahteva zabranu daljeg izvođenja pesme “Aut” od EKV-a.

 4. lalalla kaže:

  Ja ga video danas kako se raspravlja sa babom nekom dok je isao po mojoj zgradi od vrata do vrata.

 5. Miloje kaže:

  Uveren sam da je bio čist penal jer je Golbis igrao rukom.

 6. vladimir kaže:

  To je bila ključna lopta u njegovoj karijeri.

 7. StakaZulu kaže:

  Troicki je imao ugovor sa Erste bankom da u desetom poenu drugog seta protiv Gulbisa mora da pogodi liniju i to tako da ju loptica jedva zakači. Sudija Sedrika Murije, koji je inače brat od tetke Generalnom direktoru Reifeisen banke dosudio je aut, jer se čelnici ove banke nadaju da će Viktor preći u njihove redove.

 8. sve vas mrzim kaže:

  ovaj slepac jedino u reklami moze nekog da pobedi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *