njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. feb. 2023

Tuga: Obućarska radnja već godinama zauzima idealno mesto za kladionicu

BEOGRAD, 27. februar 2023, (Njuz) – Ogroman broj lokala u gradu koji su idealni za kladionice i dalje nisu kladionice, već i dalje rade nešto drugo, saznaje Njuz. Jedan od takvih lokala je i obućarska radnja “Slavko” na početku pešačke zone u centru grada koja već godinama iz nepoznatog razloga zauzima tu idealnu poziciju za kladionicu “BEToven”.

– Ubeđeni smo da je ovo savršeno mesto za nas, jer je u blizini turističkog centra, popularnih barova i škola. Ali izgleda da danas možete da otvorite obućarsku radnju bilo gde, kaže vlasnik kladionice Uroš Posledica.

Iako su se vlasnici kladionice odlučili na potragu za novim mestom za svoj biznis, sumorno pitanje koje se nameće je: koliko je još idealnih lokacija ostalo u gradu za otvaranje kladionica?

– Izgleda da je svaka dobra lokacija u gradu već zauzeta nekim putničkim agencijama, kafićima, pekarama i onim radnjama što prave duplikate ključeva, kaže gospodin Posledica. – Možda bi bilo vreme da se razmisli, dok nije kasno, o tome koliko nam je potrebno novih mesta gde se ljudi klade, a koliko nam je potrebno mesta gde možemo da kupimo kvalitetnu obuću. Jer jednog dana možemo se probuditi u zemlji gde nećete imati gde da se kladite zaključuje on.

Vladimir Vuković

  1. Ivan kaže:

    Prosto genijalno :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *