Siniša Mali je čuven u Bugarskoj
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

30. maj. 2018

Turisti iz Bugarske dolaze da vide Sinišu Malog na mestu ministra finansija

BEOGRAD, 29. maj 2018, (Njuz) – Izbor Siniše malog za ministra finansija pokazao se kao izuzetan promotivni potez, a iz Bugarske stižu vesti da tamošnji turisti najavljuju masovan dolazak kako bi ga videli na novoj funkciji.

– Povećano interesovanje naših turista za Beograd bilo je primetno već od trenutka kada je Siniša Mali najavljen kao potencijalno rešenje za mesto ministra finasija – kažu u jednoj turističkoj agenciji sa sedištem u Sofiji. – Čim je predlog premijerke Brnabić stigao u skupštinu počele su da stižu rezervacije, a interesovanje je dostiglo kulminaciju odmah po njegovom izboru. Telefoni su zvonili, stizali su mejlovi sa upitima o uslovima posete Beogradu i za tili čas smo rasprodali sve aranžmane za Srbiju. Razgovarali smo sa našim klijentima i svi oni, kao glavni cilj posete, ističu obilazak vlade kako bi videli Malog na novoj funkciji, objasnili su nam zaposleni u ovoj agenciji.

Očekuje se da će broj turista koji ovim povodom posetiti Beograd uveliko premašiti onaj zabeležen tokom novogodišnjih praznika, Hotelijeri i ugostitelji u prestonici već trljaju ruke jer očekuju dodatnu zaradu, a srpski budžet novi priliv deviza.

– Siniša Mali je čuven u Bugarskoj i na neki način ga smatramo svojim. Uostalom on je ovde imao 24 stana, što je dokaz koliko voli našu zemlju – priča Bojko Topalov koji je već jutros stigao u naš glavni grad. – Čim sam čuo da će on biti ministar finansija odlučio sam da rezervišem kartu za Beograd i lično ga vidim na mestu ministra finansija. Svi znamo za novogodišnju rasvetu koja je radila oko 7 meseci, najskuplju jelku na svetu, rušenje u Hercegovačkoj ulici, a pominje se i nasilje u braku. Takav čovek na jednom od najvažnijih mesta u državi je prava atrakcija i nešto što druge države nemaju – ispričao je on oduševljeno i dodao da će u Beogradu ostati bar sedam dana da bi na licu mesta ispratio sledeću aferu Siniše Malog.

Bojan Savić

 1. Zoran kaže:

  Mogao bi Mali (pošto malo poraste i još se ovde nakrade) da bude nagrađen položajem ambasadora Srbije u Bugarskoj. I da se ne vraća više ovamo.

 2. scoby kaže:

  Srbija kao zemlja sa druge strane ogledala, iz ”Alise u zemlji čuda”…

 3. Baba kaže:

  Mi u Srbiji ne moramo nigde da putujemo da bi videli atrakcije poput Sinise Malog. Mi godinama na licu mesta dozivljavamo sve te neobicne predstave koje on izvodi. Ni majnovija atrakcija da je postao ministar finansija nas nije odusevila. Ajde da se menjamo, Bugari. Mi vama Malog, a vi nama jednog obicnog konja sa Stare planine. Fer?

 4. peric kaže:

  Ova zemlja gde je sve suprotno od onog sto nas uci porodicni, hriscanski, skolski moral, ne bi mogla da postane ovakva da vecina popupalacije ne postala upravo takva, bez ikakvog morala ili sa plutajucim moralom. I to velika vecina.

 5. Strani Placenik kaže:

  Da bi dojam bio jos bolji . Treba ga okititi novogodisnjom rasvetom . I radno vreme da provede pored fontane.

 6. Jevrontije kaže:

  Ovo više nije ni smešno. Njuz objavljuje realističnije vesti od većine štampe. Mislim “štampe”. A tek ovo sa malim nije smešno :(( koje smo mi budale od naroda

 7. voya montoya kaže:

  Znaci Mali ima rezervnu tatkovinu,tj. Otadzbinu…!!! Sve srpske kurve,preferiraju Devicanska ostrva,tja…nnccc…I to vec druga generacija,pokazuje ove odlike,pete generacije…

 8. Čegevara kaže:

  Pa normalno ljudi idu u zoološki vrt da vide majmuna!

 9. Samo konstatujem kaže:

  Seronja jedan običan! Jedva čekam da ga strpaju u mardelj na dugi niz godina i da ga siluju bugarski delikvent u dupe rosno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *