Tužilaštvo bilo zauzeto praćenjem dogodovština u Velikom bratu
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

30. sep. 2015

Tužilac nije čuo šta je Kristijan pričao na Farmi jer je gledao Velikog brata

BEOGRAD, 30. septembar 2015, (Njuz) – Tužilac nije čuo Kristijanovu priču u rijaliti programu Farma o tome kako je mučio ljude i mrvio im kosti, jer je u to vreme kod kuće pratio Velikog brata, saopšteno je iz Tužilaštva za organizovani kriminal.

– Tužilac je gledao Velikog brata, dok smo mi ostali pratili Parove. Jedan kolega je, doduše, sa ženom gledao Farmu, ali baš pre nego što je Kristijan pričao o svojoj prošlosti, prebacio je kanal jer mu se nije dopalo kako je Milić Vukašinović odbrusio Ivanu Gavriloviću da se grebe o staru slavu – rekao je izvor iz Tužilaštva, koji je želeo da ostane anoniman – Tužilac je potvrdio da je prebacio na Farmu tek kad se sve malo smirilo, ali Kristijan je tada već spavao, pa narednih sat i po nije primetio ništa loše – dodao je on.

Iz Tužilaštva su odbacili optužbe što ne reaguju povodom ovog slučaja, ocenivši da je normalno da se svakom od ukućana desi po koji afekt.

– Videli ste kako je Zorica napala Maju jer joj je ova rekla da mora prvo da smrša da bi mogla da priča sa njom. Pa svakom čoveku bi u tom trenutku pao mrak na oči. Zašto se niko ne upita da li je i Kristijana neko iznervirao pre nego što je pričao da je mučio ljude i mrvio im kosti? – upitao se on.

Na naš predlog da ipak pogledaju snimak Kristijanovog poveravanja ukućanima, iz Tužilaštva su rekli da nemaju instaliranu opciju vraćanja programa unazad jer su mogli da biraju između toga i paketa “24 sata kuvanje”.

Miroslav Vujović

 1. Рубљов kaže:

  Да је тужилац са женом и свастиком гледао ТВ, сигурно би “ухватили” кристијана и сад би имали случај на длану, овако ништа…
  Запослити што више чланова снс-а у тужилаштво тако да им ништа од ријалити дешавања не промакне, спровести акцију “ВЕЛИКИ БРАТ У ПАРОВИМА НАДГЛЕДА ФАРМУ” или инсталирати дугме “шарање” на даљинском управљачу тужиоца, шарај мало брате, мало пинк, мало б92, мало хепи…

 2. Upišite moje ime kaže:

  Neka se tužilac obrati precedniku, on će mu dati broj telefona od fejsbuka, a tamo ima sve pa i Kristijanov video.

 3. technocaja kaže:

  Kad ga budu pritisli priznaće ovaj Baron Minhauzen da se tukao i sa Markom Kraljevićem kad je bio mlađi…

 4. zoran kaže:

  kristijana izvode sa farme a zbog boljeg rejtinga ulaze kosmajac i legija

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *