Ovom nagradom, Beograd pokazao da ume da ceni inovativnost i kreativnost mladih stručnjaka
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

25. okt. 2016

Tužilaštvo saopštilo da će mu za istragu slučaja Savamala trebati dve, najviše dve i po godine

BEOGRAD, 25. oktobar 2016, (Njuz) – Više javno tužilaštvo saopštilo je da će im za istragu u slučaju rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici biti potrebno dve, najviše dve i po godine.

Iako su građani nestrpljivi da već danas imaju bolje pravosuđe, nadležni obećavaju da će se boljitak osetiti vrlo brzo, najverovatnije 2018. godine, kada će biti objavljeni rezultati istrage o rušenju u Savamali tokom izborne noći.

– Molimo građane za strpljenje. Odricali su se pravne države jer su znali da će ta žrtva doprineti da nam svima bude bolje. Već sada možemo reći da smo značajno smanjili deficit pravde u društvu i izbegli bankrot pravnog sistema, a za najkasnije dve i po godine istražićemo i Hercegovačku i mnoge druge slučajeve, čime ćemo svi postati pravno bogatiji – saopštili su iz Tužilaštva.

Tužilaštvo je, da podsetimo, već više puta do sada najavljivalo da će prosečan broj sprovedenih istraga porasti, što će osetiti i građani, ali se to do sada nije dogodilo. Pojedini analitičari su i ranije takve najave Tužilaštva tumačili kao kampanju i samopromociju, ali je Tužilaštvo te navode demantovalo.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Krajem 2018 ce skociti novembarske plate i penzije iz 2016.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  I ja sam bio nestrpljiv da saznam ko su Savamalci u fantomkama, a onda sam shvatio da su istražni organi bili ,,debelo” angažovani istražujući napade na dela i ličnosti južnobalkanskih lidera. Morali su da uhvate ,,krtice” unutar svojih redova. Obradjivali su stotine bitnih snimaka i relevantnih informacija koje su razne strane službe tražile i nudile. Tri barake, penzije i plate 10-25%, ma sve je to u drugom planu! A eto sad jasna informacija, još dve, najviše tri godine – i sve će se znati!
  Jedino me brine da neće baš svi biti spremni da toliko čekaju!

 3. strong kaže:

  i to za prvu A1 fazu predistražnog postupka.

 4. voya montoya kaže:

  A i ti fantomi,što se ne jave sami,priznaju da su kompletni ali nekompletirani idioti,dogovore se sa Tužibabstvom,dobiju nanogice i ponosno prošetaju Promenadom…Ovako uvaljuju MUPu vruć kesten,a to košta.Baš su bre ,ko iz afere Kantrimen!!!

 5. Timer kaže:

  Cela ova prica sa rusenjem je pogresno smisljena, novija (cuj, novija?) varijanta sa stranim placenicima i domacim izdajnicima je mnogo bolja! Savamalu su srusili strani ubaceni elementi koji su je zapravo rusili vec godinama li smo ih tek sada nanjusili. Pa ih nadjite, cik da vas vidim?

 6. Pera kaže:

  Da li postoji veca kiminalna organizacija od naseg tuzilastva i sudstva?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *