nazad na vrh

Tužilaštvo utvrdilo da je Marko Bastać otac Nebojše Stefanovića

Stefanovićev otac prilikom jednog od gostovanja na televiziji N1

BEOGRAD, 2. novembar 2019, (Njuz) – Više javno tužilaštvo saopštilo je danas da je pokrenut krivični postupak protiv Marka Bastaća zbog toga što je utvrđeno da je on otac Nebojše Stefanovića.

U saopštenju tužilaštva navodi se da je Bastać pokušao na sve načine da opovrgne rodbinske veze sa Stefanovićem, ali da je ključni dokaz bilo poligrafsko ispitivanje kojem se ministar policije dobrovoljno podvrgao.

– Kada su se pojavile informacije o umešanosti mog oca u trgovinu oružjem ja sam otišao do tužilaštva i prijavio da mi je Bastać otac, što sam dokazao i na poligrafu. Bastać je pokušao da zloupotrebi moj položaj i zbog toga mora da odgovara pred zakonom, bez obzira na naše rodbinske veze – istakao je Stefanović.

– Meni je drago zbog toga što se pokazalo da Branko Stefanović nema ništa sa trgovinom oružja i da je sve vezano za njega laž i izmišljotina. Ne mogu da verujem da je Bastać dopustio da tog čoveka razvače po medijima i da nijednog momenta nije imao hrabrosti da prizna da je moj otac i da je umešan u trgovinu oružjem – izjavio je ministar.

Kako Njuz nezvanično saznaje tužilaštvo ovih dana ubrzano radi i na prikupljanju dokaza da je Bastać napisao spornih 6.97% doktorata Siniše Malog, da je rušioo kuće u Hercegovačkoj, kao i da je u alkoholisanom stanju bio za volanom Babićevog automobila u trenutku saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi Doljevac.

Viktor Marković

  1. Ha, ha, savršeno, ovo je jedino logično objašnjenje rada poligrafskog tužilaštva koje se na čelu sa gospođom – nosiocem francuske Legije Časti, uspešno do sada pravilo mrtvo, dok su afere unapređenih šešeljoida isplivavale kao kamioni hladnjače sa leševima iz Dunava…

  2. Ma Njuzovci Mare vam je fin i pošten. Što niste napravili sprdnju i sa Bastaćevom torbom punom opranog novca? Verovatno vam je i 13.000€ malo za tako poštene ljude.

  3. A helikopter ko je vozio?
    Pa on.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix