njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. apr. 2012

TV Pink najgledanija komercijalna televizija među svojim zaposlenima

Na povećanu gledanost uticala i odluka vlasnika TV Pink da skrembluje sve ostale programe

BEOGRAD, 17. april 2012, (Njuz) – Televizija Pink najgledanija je komercijalna televizija među svojim zaposlenima od početka 2012. godine, ali i ukupno 210 dana za redom, pokazuje piplmetarsko istraživanje agencije AGB Nilsen.

U konkurenciji RTS, TV Prva, Pink 2, B92, TV Avala i TV Hepi, ružičasti su već sedam meseci u apsolutnoj dominaciji, naročito otkad je vlasnik te televizije Željko Mitrović odlučio da skrembluje sve ostale TV kanale na televizorima u zgradi Pinka.

Izuzetnu gledanost, kaže se u saopštenju ove medijske kuće, nije mogao da pokvari ni incident kada je domar Živorad Petronijević u svoje prostorije prošvercovao portabl lampaški tv prijemnik, pokušavši da odgleda “Kvadraturu kruga” tokom dežurstva. Domar je u svoju odbranu rekao da makar nije gledao B92, koji se poslednjih meseci trudi da preuzme Pinkovu publiku.

– Lojalnost naših zaposlenih je, izuzmemo li pomenuti izolovani slučaj, stoprocentna. Program naše televizije gleda se u svim krajevima naše zgrade, a šer je za oko 8 odsto veći u kancelarijama koje su blizu kancelarija menadžmenta, kao i u kafiću, gde se program gleda javno – saopštava ova televizija.

Posebno zanimljiv podatak je, navodi se u saopštenju, da zaposleni najviše gledaju reklame (78 odsto publike) što se, osim kvalitetom tog dela programa, objašnjava i željom zaposlenih da saznaju kad će primiti sledeću platu.

Nenad Milosavljević

 1. Nikola kaže:

  Bahahahahhaha jedino kvalitetno objašnjenje za sve te precizne ankete! Svaka čast :D

 2. e... kaže:

  bolje bi im bilo

 3. landarina kaže:

  B92 koji se trudi da ovih dana preuzme Pinkovu publiku :) … maestralno

 4. celtic kaže:

  Pravda za skremblovanje konkurencije i reklame!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *