nazad na vrh

Tviter odlučio da stane na čelo opozicije

Vlast u Srbiji se najviše boji mišljenja na Tviteru

SAN FRANCISKO/BEOGRAD, 24. septembar 2017, (Njuz) – Društvena mreža Tviter odlučila je da stane na čelo srpske opozicije i bude tačka okupljanja svih onih koji su protiv režima Aleksandra Vučića, saznaje Njuz.

U pismu upućenom svim liderima opozicije, a u koje je Njuz imao uvid, Tviter opoziciji poručuje da ostave sve međusobne razlike i nesuglasice po strani i ujedine se u borbi za bolju Srbiju i da ga podrže na prvim sledećim izborima na kojima će se kandidovati.

– Moramo da skinemo rukavice i da se suočimo sa istinom. Jedino čega se ova vlast boji jeste Tviter, jedine kritike na koje reaguju su one koje dođu od Tvitera. Zato možemo reći da sam ja, Tviter, jedini sposoban da povedem borbu protiv ovog režima – stoji u pismu Tvitera.

Tviter navodi i da je negova ponuda vremenski ograničena, te da nakon toga neće svako moći da uđe u koaliciju sa njim, već samo oni koji se nisi ogrešili o građane.

Politički analitičar Branko Radan kaže da bi upravo Tviter mogao da bude taj za koaliciju oko naprednjaka neugodan politički protivnik.

– Mene čudi da se ovo i ranije nije dogodilo jer se uvek govori da su potrebna nova lica u opoziciji. A Tviter je više od toga, već dugo prisutan na našoj političkoj sceni, ali je opet je i neko novo lice bez mrlje u prošlost – kaže Radun.

Bane Grković

 1. Nema više protsta na ulicama.
  Vidimo se na Tviteru.
  Policija može da blokira ulice i da hapsi tvitove koliko hoće.
  Uvek će jedan ostati na slobodi.

 2. Otvoreno pismo TVITERU (TV Pink ): Objasni ti nama, mali i beznacajni tviteru, mali jer si previse mali iako se pravis veliki, i beznacajni jer te narod ne podrzava, odakle ti kavez na dedinju i u san francisku, i cime si ti to zaduzio nas narod pa da ti poveruje u te tvoje cvrkute?….

 3. sta je jedan mali tviter naspram giganta “rialiti srbija”

 4. Opozicija su kao klovnovi. Dok gazda cirkusa nastupa u sceni sa strasnim papirnim tigrom, opozicija trci oko njega i
  placu da im ovaj ne daje dovoljno blizu tigra da pridju.

 5. Чуо сам да Тома тражи телефонски број твитера да би изразио протест због мешања у унтрашње ствари Србије.

 6. I vrapci na grani znaju domete domacih vrabaca…Samo se cvrkuce od kuce.!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix