Tvitovi poznatih o fudbalskoj utakmici balkanskih i evropskih političara

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. aug. 2015
 1. Александар Хејтер kaže:

  Каква утакмица, још само када би је ови балкански и ЕУ зликовци играли на неком прикладнијем месту, попут спортског терена у неком затвору, то би био прави угођај. Жртве са Балкана које је један тим завио у црно, као и жртве из СРЈ, Либије, Ирака, Сирије, које је други тим завио у црно би коначно биле намирене. Добро, заборавио сам главне злотворе из Вашингтона, али изгледа да је ово нижа лига злочинаца за њих.

  1. scoby kaže:

   Stvarno, šta je radio Svila u tom zloglasnom društvu? EU je selektovala neke trećepozvice, nije čudo što im je Kurc bio najprobojniji. Snimak ovog cirkusa bi trebalo podeliti na svim društvenim mrežama, da se vidi kako oni što se najviše koriste uspesima naših sportista, ne umeju ni loptu da šutnu,, kao da su od malih nogu bili političari.

  2. Рубљов kaže:

   Какав меч! Содома против Гоморе, квалификације за Дантеов десети круг пакла, јер сви до једног су већ издајници са боравиштем у деветом кругу…Занимљиво да има содомоста и у екипи Гоморе, као и у судијској тројци…После постигнутог гола радост се исказује пољупцем у уста (са језиком), чупкањем за брадавице и нежним “прстенцом” као предигра…”Толико се добро познајемо и слажемо у игри, да нам сапун у свлачионици и под тушевима заиста није потребан” – заједничка је порука курца и аце кривоустог…

 2. Баш Рђа kaže:

  Судија је виђен како прима неко коферче пре утакмице, вероватно да не би свир*о Курцу у офсајду…једино ме чуди да су вучићи и тачи у истој екипи, није било на ртс-у!

 3. voya montoya kaže:

  Odlična zgrada za sedišteKomunalnog stožera pardon. Generalštab Komunalne Policije…!!!

 4. closealltabs kaže:

  a gde je indira?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *